Scannere mobile ergonomice pentru angajații Poștei

242
Scannere mobile ergonomice pentru angajații Poștei - scannere-1612982764.jpg

Articole de la același autor

De curând, Compania Națională Poșta Română a elaborat două proiecte în valoare de peste 260.000 de dolari, pentru îmbunătățirea calității serviciilor, proiecte ce au fost aprobate și urmează a fi finanțate de Uniunea Poștală Universală (UPU). Potrivit reprezentanților companiei, acești bani vor fi utilizați pentru achiziționarea de scannere mobile ergonomice care vor oferi posibilitatea operatorilor să aibă mâinile libere în timpul manipulării trimiterilor poștale și să reducă, astfel, timpul petrecut cu folosirea unui scaner obișnuit.

Dispozitivele vor fi instalate pe o mănușă cu buton de acționare. Totodată, vor fi achiziționate câte un echipament cu raze X și un echipament de detecție substanțe explozive, necesare pentru dotarea Biroului de Schimb Internațional (BSI) Otopeni.

Cele două proiecte prezentate de Poșta Română au reușit să atragă fonduri nerambursabile din partea Fondului de Ameliorare a Calității Serviciilor al Uniunii Poștale Universale (QSF) și urmează să fie implementate în următoarele 18 luni.

Pe viitor, Poșta Română intenționează să deruleze și alte proiecte pentru a atrage finanțare în scopul achiziționării de echipamente, dar și a dezvoltării de produse și servicii. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0655 secunde