€ 4.7231
£ 5.2496
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

SC Consal Trade SRL sponsorizează Primăria Nicolae Bălcescu cu 2000 tone de piatră

Ştire online publicată Sâmbătă, 23 Iunie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Primăria Nicolae Bălcescu anunță public semnarea unui contract de sponsorizare cu SC Consal Trade SRL. Societatea comercială va livra, pe decursul unui an de zile, 2000 tone de piatră pentru diverse lucrări edilitare și de interes public.

Contractul, încheiat pe 15 martie 2018, prevede că sponsorul se angajează să susțină Primăria Nicolae Bălcescu prin punerea la dispoziție a beneficiarului cantitatea de 2000 tone de piatră în decursul unui an. Cantitatea de piatră va fi folosită pentru lucrările edilitare din comună, instituții publice și amenajarea domeniului public de pe raza UAT Nicolae Bălcescu.

„Mulțumesc partenerilor noștri de încredere de la SC Consal Trade, care ne-au sprijinit în toate acțiunile noastre. Sunt parte a comunității noastre, iar acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Această sponsorizare vine să întărească acest parteneriat, Consal Trade dovedind încă o dată că este interesată să investească în dezvoltarea localității. Cu cele 2000 tone de piatră vom amenaja diferite drumuri, alei, spații din jurul instituțiilor de învățământ și cultură din comună, pentru a crea condiții cât mai bune pentru cetățenii noștri”, a declarat primarul Dumitru Timofte.Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.65 secunde