Șapte ani de senzație! Super petrecere aniversară la VIVO! Constanța

373
Șapte ani de senzație! Super petrecere aniversară la VIVO! Constanța - vivoconstanta7ani-1538498235.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, constănțenii sunt invitați de seamă la super-petrecerea aniversară de la VIVO! Constanța! Complexul comercial împlinește șapte ani de când a intrat în viața constănțenilor, așa că îi așteaptă la aniversare cu distracție, promoții și multă bună dispoziție.

Timp de trei zile, vizitatorii VIVO! vor avea parte de o serie de experiențe inedite, dar și de un super-concert Vunk și Alina Eremia. Vineri, 5 octombrie, începând cu ora 15.00 și până la ora 20.00, veți avea ocazia să dirijați Orchestra de sticlă. Zeci de pahare vor dezvălui în mii de sunete posibile o altfel de muzică, nemaiauzită. Orchestra de sticlă rămâne în VIVO! tot week-end-ul și va oferi un concert și duminică, între orele 14.00 și 19.00.

Sâmbătă, 6 octombrie, în ziua marii aniversări, VIVO! se va transforma într-un tărâm fantastic, unic în Constanța, în care personaje inedite vor fi întâlnite la tot pasul. Începând cu ora 15.00, își fac intrarea Uriașii, care jonglează pe monociclu, fac improvizație la înălțime și sunt dornici să distreze pe oricine le iese în cale. Vor urma Omul Pasăre și Zâna Zânelor, care vin cu o mașină de făcut baloane. Apoi poți afla secretele Alchimistului, ale cărui specialități sunt magia și experimentele științifice. Mai mult, poți intra în jocul Cavalerului Fumului, care face din fum tot ceea ce își dorește. Surpriza serii constă într-un super-concert susținut de Alina Eremia, de la ora 18.00, și trupa Vunk, de la ora 19.00.

Atmosfera va fi completată de Balerinele Luminoase, care își schimbă culoarea costumelor când dansează, dar și de Bufonii Regali. Pe toți îi poți admira între orele 19.00 și 21.00. De la ora 18.45, este programat show-ul de lumini, iar de la ora 20, artificiile. Și, dacă după toate acestea vă simțiți obosiți, între ora 20.00 și ora 22.00, vă puteți relaxa în mall cu un cocktail non-alcoolic, ascultând ritmurile fabuloase ale unui DJ de poveste. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5872 secunde