€ 4.654
£ 5.1867
$ 4.1197

Mai multe ştiri online:

Săptămâna consumatorilor, la Constanța

Ştire online publicată Marţi, 13 Martie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
În premieră, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța organizează Săptămâna consumatorilor. Evenimentul este prilejuit de Ziua mondială a drepturilor consumatorilor, sărbătorită, în fiecare an, pe 15 martie.
La Constanța, pe parcursul săptămânii 15 – 22 martie, vor fi derulate consilieri și lecții deschise în școlile și grădinițele din Constanța, căminul de bătrâni din Mangalia și în City Park Mall și Vivo Constanța. „Tema pe care o abordăm în acest an este Crearea unei piețe online echitabile și sigure”, precizează comisarul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Eveniment
luni, 10 decembrie Foto : DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA 65840 vizite, 0 comentarii DESCOPERIRE MACABRĂ! PICIOR DE OM, CARBONIZAT, GĂSIT LA CONSTANȚA
Social
joi, 13 decembrie Foto : Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu 3751 vizite, 0 comentarii Diseară se închide Târgul de Crăciun din Piața Ovidiu
Sănătate
miercuri, 12 decembrie Foto : Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța! 3096 vizite, 0 comentarii Tratament salvator la Spitalul de Urgență Constanța!
Cultură-Educație
luni, 10 decembrie Foto : Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație" 1966 vizite, 0 comentarii Dispare Inspectoratul Școlar Județean? "Sunt asfixiați de birocrație"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.829 secunde