Șanse duble de câștig la Loteria Sărbătorilor de Paște

184
Șanse duble de câștig la Loteria Sărbătorilor de Paște - loto222-1363959101.jpg

Articole de la același autor

Loteria Română pune la bătaie, în această primăvară, la Loteria Sărbătorilor de Paște, 595 de premii în valoare totală de 370.000 de lei. 

Vor fi 45 de câștiguri a câte 3.000 de lei fiecare, 90 câștiguri a câte 500 de lei fiecare, 450 câștiguri a câte 200 de lei fiecare, iar la finală Loteria Română oferă celor mai norocoși zece participanți câștiguri în valoare de 10.000 de lei fiecăruia.

Participarea se face pe baza biletelor Loteria Sărbătorilor de Paști care pot fi achiziționate din agențiile loto, iar prețul unui bilet este de numai 2,5 lei.

Biletul de loterie pasivă Loteria Sărbătorilor de Paște este format din două părți principale: biletul de joc propriu-zis (partea care rămâne la participant) și talonul care este format, la rândul lui, din două părți: talonul galben și talonul roșu.

Cu talonul galben jucătorii participă la prima etapă a extragerilor, în care vor fi atribuite câștigurile în valoare de 3.000, 500 și 200 de lei, pentru fiecare zonă în parte precum și municipiului București.

Cu talonul roșu jucătorii participă la a doua etapă a extragerilor în care vor fi atribuite cele zece câștiguri cu valoare unitară de 10.000 lei.

Pentru a participa la extrageri, jucătorii au obligația să înscrie atât pe talonul galben, cât și pe talonul roșu toate datele personale de identitate solicitate, în mod corect, lizibil și fără ștersături. Jucătorii vor depune taloanele completate, separat, în cele două urne pregătite special în agențiile loto până la data de 8 mai 2013.

Extragerile pentru desemnarea câștigătorilor pentru taloanele galbene vor avea loc concomitent, în nouă orașe, în data de 9 mai 2013.

Extragerile pentru desemnarea câștigătorilor celor 10 premii a câte 10.000 de lei (pentru taloanele roșii) vor avea loc, de asemenea, în data de 9 mai 2013, la București.

Detalii suplimentare cu privire la acest nou joc sunt disponibile pe site-ul Loteriei Române www.loto.ro, în revista "Loto Prono", precum și în agențiile loto.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5827 secunde