Sâmbătă, 1 Decembrie, se deschide Orășelul Copiilor din Mangalia

491

Articole de la același autor

Pe parcursul lunii decembrie, locuitorii orașului Mangalia vor avea parte de evenimente specifice sărbătorilor de iarnă, destinate în special celor mici. Astfel, în Piața Republicii din localitate, va avea loc a doua ediție a "Orășelului Copiilor", unde sunt așteptați cu surprize plăcute toți cei care cred în Moș Crăciun. Tot aici, va fi amenajat un târg cu produse specifice Crăciunului.
La fiecare sfârșit de săptămână, începând cu ora 17, atmosfera va fi întreținută de concerte ale unor artiști celebri, precum Alex Velea, Corina, Oana Radu și Nicole Cherry. Primul artist care va deschide seria concertelor menite a-i bucura pe cei mici, dar și pe cei mai mari dintre copii, va fi îndrăgita interpretă Corina. Ea susține, chiar de Ziua Națională a României, în data de 1 Decembrie, un concert de excepție, special pentru toți cei care vor dori să ia parte la eveniment. Al doilea spectacol va fi susținut de cunoscutul interpret Alex Velea, în data de 8 decembrie, urmând ca în data de 15 decembrie să concerteze o altă artistă cunoscută publicului larg, Oana Radu. Cea care va închide seria spectacolelor oferite de Primărie copiilor, părinților și bunicilor acestora va fi Nicole Cherry. Artista va susține un moment muzical, într-o atmosferă de poveste, în ziua de 22 decembrie, ziua care precede Ajunul Crăciunului.
Pe tot parcursul desfășurării evenimentelor din Piața Republicii, cei mici pot să vină la Căsuța lui Moș Crăciun, pentru a face poze alături de cei dragi. Atmosfera de sărbătoare din centrul orașului este creată de mii de lumini multicolore și ornamente specifice, iar pe 1 Decembrie, de Ziua Națională, clădirea Primăriei Mangalia va fi iluminată în culorile tricolorului.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 12 Noiembrie 2018
Stire din Social : Se caută sânge  la Mangalia!
Pagina a fost generata in 0.6049 secunde