Salvamarii constănţeni, dotaţi cu noul model Mitsubishi L200

356

Articole recomandate

Salvamarii constănţeni au primit un autovehicul de ultimă generaţie cu care să se poată deplasa rapid şi cu tot echipamentul necesar. Exclusiv Auto, dealer autorizat Mitsubishi Motors în Constanța, continuă şi în 2021, pentru al şaptelea an consecutiv, parteneriatul devenit astfel tradiţie, cu Asociația Națională a Scafandrilor Profesioniști și Salvamarilor din România, punând la dispoziţie un Mitsubishi L200 pentru perioada sezonului estival 2021.

ANSPSR este o asociație non-profit ce asigură servicii de salvare acvatică, salvamar și prim ajutor pe plajele din: Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud, Costinești, Mangalia, 2 Mai și Vama Veche.

Exclusiv Auto pune la dispoziţia salvamarilor pentru toată perioada sezonului estival 2021, un Mitsubishi L200 - un pick-up 4X4. Mitsubishi L200 îmbină calitățile unui vehicul utilitar cu cele ale unui SUV, setând noi standarde privind confortul interior pentru un vehicul utilitar. Mașina va fi folosită pentru supervizarea şi controlul activității salvamarilor de pe toată raza județului Constanța.

„Continuăm parteneriatul cu ANSPSR România pentru cel de-al şaptelea an consecutiv, având încrederea şi viziunea unei călătorii de lungă durată împreună cu salvamarii din Constanţa. ANSPSR este o asociație pe care ne bazăm cu toții pe perioada sezonului estival și nu numai, iar Exclusiv Auto dovedește încă o dată susținerea acestor acțiuni, care țin de siguranța şi confortul oamenilor”, a declarat Camelia Ciciu, director Marketing&PR Exclusiv Auto.

Despre Mitsubishi L200


Nu doar dur, ci cu adevărat dur, noul model L200 nu este un pick-up truck obişnuit. Supus la numeroase teste riguroase, modelul a dovedit rezistenţă în cele mai dure condiţii de drum. Spaţiul uşor de încărcat a fost întărit pentru a suporta o gamă largă de sarcini, ceea ce îl face ideal pentru muncă, treburi de zi cu zi sau o aventură off-road de week-end. Atrăgător şi practic, interiorul noului L200 oferă o mulţime de caracteristici la care nu vă aşteptaţi în cazul unui pick-up: o cabină spaţioasă, scaune de înaltă calitate şi izolaţie fonică pentru o călătorie liniştită, confortabilă. Convenabil şi sigur noul L200 duce siguranţa la un alt nivel, fiind echipat cu o întreagă paletă de tehnologii avansate de siguranţă.

Un amestec de fiabilitate, capacități îmbunătățite on- și off-road (datorită cutiei sale de transfer full-time Super Select 4WD II, completată cu noile sisteme „Off Road Mode” și „Hill Descent Control”), confort și funcții de nivelul unui automobil pentru pasageri, noua generație L200 devine cea mai extremă formă de expresie 4-Wheel Drive – ca formă și conținut – oferit de Mitsubishi Motors, pe urmele legendarului Pajero.

L200 și-a construit o reputație de durată ca fiind un vehicul comercial de încredere, robust și ușor. Modelul L200 vine şi cu o serie de caracteristici inteligente de siguranţă care anticipează situaţiile care pot conduce la un accident şi sprijină şoferul în evitarea lor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4121 secunde