Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision de anul acesta, a fost conectat la o inimă artificială

228
Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision de anul acesta, a fost conectat la o inimă artificială - 4a545333f5c089c287926abeb132f4e6-1509021710.jpg

Articole recomandate

Salvador Sobral a fost conectat de medicii portughezi la o inimă artificială. Starea de sănătate a cântărețului câștigător al ultimei ediții Eurovision, este extrem de delicată, iar medicii așteaptă acum transportarea unei inimi compatibile prelevate din SUA, pentru a-l opera pe artist, relatează Correio da Manha, citat de El Pais.

Salvador Sobral este internat în Spitalul Santa Cruz din Canaxide și este primul pe lista de transplant. Potrivit Correio da Manha, inima artificială la care a fost conectat Salvador permite menținerea fluxului sangvin normal.

"Conectarea la inima artificială permite organismului să se recupereze și să recapete forța necesară. Pacientul poate supraviețui mult timp conectat la acest aparat, în ciuda faptului că decizia conectării este văzută drept o soluție artificială", a explicat medicul cântărețului, citat de presa portugheză.

Salvador Sobral suferă de ani de zile de o afecțiune a inimii și a anunțat în luna septembrie că va lua o pauză de la cariera sa artistică, pentru a-și rezolva problemele grave de sănătate.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4387 secunde