Să fim mândri că suntem români! La Mulți Ani, România!

3192
21
Să fim mândri că suntem români! La Mulți Ani, România! - 1decembrie-1511890487.jpg

Articole de la același autor

1 Decembrie este o dată cu semnificație aparte pentru noi, românii: în acea zi a anului 1918, Marea Adunare de la Alba Iulia a votat unirea Transilvaniei cu România. Politicieni români de clasă au lăsat la o parte ambițiile personale sau de partid, au simțit momentul prielnic și au adus țării pământurile strămoșești. 


De 1 Decembrie, devenită Ziua Națională a României în anul 1990, românii sărbătoresc. În Cetatea Unirii, Alba Iulia, în București, în marile orașe ale României, dar și în cele mai mici sătucuri, sunt organizate diferite evenimente, scopul final fiind același: să nu ne uităm trecutul, să prețuim istoria, să cinstim memoria celor care au realizat Unirea sau au căzut pe frontul Primului Război Mondial pentru ca, astăzi, noi să putem trăi într-o țară mare și frumoasă. 


Fiecare generație are propria sa percepție asupra modului în care să marcheze această sărbătoare. Cei mai în vârstă participă la parade militare și depuneri de coroane, copiii sunt angrenați în activități școlare, educaționale, iar părinții lor profită de zilele libere pentru a-și reîncărca "bateriile" după roboteala cotidiană. 


Pentru noi toți, 1 Decembrie este Ziua Națională, este ziua noastră, a românilor, și trebuie să fim mândri cu țara noastră, cu Drapelul nostru Național în trei culori. De fapt, acest lucru aș dori să-l accentuez: în mare familie europeană, românii nu sunt cu nimic mai prejos decât germanii, francezii, olandezii, italienii sau spaniolii. Suntem cu mult mai pricepuți, mai inteligenți, poate mai dezorganizați. Avem plusuri, avem și minusuri. Nu suntem perfecți, însă nu merităm să fim marginalizați, împinși mereu, din toate punctele de vedere, la granița imperiului. 


De aceea, mesajul pe care-l transmit românilor de 1 Decembrie este următorul: nu plecați capetele în fața nimănui, fiți mândri că suntem români! 
La Mulți Ani, frați români! La Mulți Ani, România! 


Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
hfjcj
29 noiembrie 2017
mi-e rusine și scârbă că sunt român

Că locuiesc în aceasta țară plină de hoti, cocalari, smardoi, țigani si rromani cu apucături de tigani. Acest popor se trebui să dispară. Să primim cat mai mulți refugiați care sa populeze această țară si să înlocuiască poporul roman.

hfjcj
29 noiembrie 2017
mi-e rusine și scârbă că sunt român

Că locuiesc în aceasta țară plină de hoti, cocalari, smardoi, țigani si rromani cu apucături de tigani. Acest popor se trebui să dispară. Să primim cat mai mulți refugiați care sa populeze această țară si să înlocuiască poporul roman.

Alex
29 noiembrie 2017
Mandrie

Draga Sorin, Apreciez articolul tau si ardoarea cu care doresti sa-ti exprimi dragostea fata de tara. Sunt intru totul de acord cu tine, mai putin paragraful de mai jos, despre care am o intrebare pentru tine: "Suntem cu mult mai pricepuți, mai inteligenți, poate mai dezorganizați." - in baza caror lucruri tangibile poti justifica facptul ca noi, romanii suntem "cu mult mai priceputi, mai inteligenti" decat coabitantii de la vest ai acestui continent? Te rog sa nu iei asta in nume de rau, nu caut sa creez o disputa; este o simpla curiozitate personala. Cu stima, Alex

Sorin mihalache
29 noiembrie 2017
Pt dl Alex

Rationamentul este simplu si bazat pe numeroasele experiente petrecute in tarile din strainatate. Haideti sa luam exemplul unui medic, al unui inginer, al unui arhitect, al unui ITist si chiar al unui simplu muncitor. Daca luam din Ro un asemenea personaj si il implementam individual in sistemul german sau francez, ca sa nu mai vorbesc de cel olandez, sunt convins ca romanul face treaba mai repede si mai bine. Reciproca nu este din punctul meu de vedere valabila. Si atunci, cu ce e mai presus un neamt sau un olandez? Ca a avut sansa de a se naste intr o tara in care mecanismele macro functioneaza. Sunt multe de comentat pe aceasta tema.

Răspuns la: Mandrie
Adăugat de : Alex, 29 noiembrie 2017
Draga Sorin, Apreciez articolul tau si ardoarea cu care doresti sa-ti exprimi dragostea fata de tara. Sunt intru totul de acord cu tine, mai putin...
X
29 noiembrie 2017
Către Y !

Oricare partid vine la guvernare, nici unul, dar absolut nici unul, nu are să facă ceva bun pentru România și pentru români ! Toți politicienii sunt niște : incompetenți, hoți, șnapani, pungași, excroci, aproape toți sunt niște depravați și derbedei cu amantlâcuri, cu amante tiiiinere, mai tinere decât copii lor, amantele ocupă funcții înalte în statul român și primesc salarii nemeritat de mari, în schimb românii suferă și duc o viață de amar și ca vaaaaaide mama lor, marea majoritate a românilor trăiește într-o sărăcie lucie și de pe o zi pe alta : mulți șomeri, familie numeroasă, copii nu frecventează cursurile școlare, de cele mai multe ori se culcă flamanzi, dorm / locuiesc mulți într-o cameră, despre încălzire aproape că nici nu se pune problema și muuulte altele care decurg din toate cele amintite și politicienii noștri, nu dau nici măcar "doi bani" pe toate aceste probleme care frământă și "macină" societatea românească, poporul român obidit și nenorocit de "bestiile cu chip de om", adică de politicienii oricărui partid politic indiferent că-i de : stânga, centru, dreapta și care or mai fi și care or mai apare, toți politicienii sunt o apă și un pământ / o canalizare și un strămoș comun FSN-UL și urmașii lor, își trag seva din moșii și strămoșul lor comun FSN-UL ! Politicienii se luptă pentru ei și aliații lor din afara României, cei care îi instalează în funcțiile de pe urma cărora se îmbogățesc fără margini și fără limite, nicidecum pentru poporul român, pe politicienii români, nu-i vedem / auzim ca să se certe și să ceară demisia unora altora pentru binele nostru, poporului român exploatat, disprețuit și batjocorit de adevărata pleavă a societății, care pleavă a societății o reprezintă chiar ei, politicienii români, politicieni care nu au nimic în comun cu românismul, românii și România, mulți oameni consideră că cei mai mulți dintre politicieni nu au originea română, pentru acest fapt urăsc și disprețuiesc pe marea majoritate a românilor, rușineeeeeeee, să le fie !

ady
29 noiembrie 2017
Cel mai bun lucru pe care îl mai pot face românii: să plece din această țară nenorocită

Si sa rămână in țară doar politicienii.

Liviu Chilian
29 noiembrie 2017
Patria e norodul, nu tagma jefuitorilor

Cu aceste cuvinte a ramas in istorie Tudor Vladimirescu, unul din marii eroi ai Neamului Romanesc ucisi de catre Rromarlani. Surse populare spun ca Tudor ii imbarbata pe țărani si panduri altfel: "Tara e muma, ba, nu sleahta Catzaonilor"! Ce vedem in prima maxima? Din sase cuvinte, două sunt slavone si unul grecesc. "Jefuitor" vine din ruteanul/slavonul "jehuvati"(alte surse spun ca ar fi nechezat maghiar- zsakolni/a baga in sac). Tudor a fost facut bucatele si aruncat intr'un put secat, de catre un Greco-Tzigan pe nume Iordache Olimpiotu. Asa S'au format boborul si limba Rromarlane. Am asimilat pleava si gunoiul, recte pegra jewro-asiatică. Apogeul EROICIDULUI la Romani a fost atins de Crăciunul Insangerat cand un Tzigan sadea, Ion Iliescu, l'a împușcat pe Ceaus, cu laba bizdicului Boeru. Am cunoscut o femeie pe nume Anica, din Oltenița. Locuieste pe strada Al Iliescu, numele tatălui Varcolacului Ion Iliescu. Anica mi'a spus istoria adevărată a copilăriei Varcolacului. Mama lui a fost Tziganca ce nu si'a cunoscut tatăl, fata lelei Stanca. A murit cand puradelul avea 2 ani. --- Tagma jefuitorilor de azi sunt politicastrii si merdialqaedanii(cazul emblematic Colonelul Turcescu) manuiti din ascuns de catre militarati autohtoni si CIA Jewnglishtaneza. Grotescul absolut e ca porfiricii ce extermina boborul, îndrăznesc sa guitze "Ziua Nationala a Romaniei". --- Sinceritatea si patosul celui ce semnează oda...Nopții Antinationale Rromarlanesti, nu exonereaza PATOLOGIA dementiala a Tagmei Jefuitorilor. Are dreptate cand afirma ca Romanii Adevărați sunt mai buni decat fratii lor din Vest. In 1988, munceam cu un "manager" Sicilian-Amerikknar in Jew Jerk. Eu munceam asa cum am fost format la IMUM Medgidia si Santierul Naval. Exasperat, intr'o zi, scoate pistolul pe care il purta pt aparare, si incepe sa guitze catre mine: "Pe tine te trimit in Jewrmania! Numai acolo se munceste asa cum muncești tu!" --- Numele de Roman a ajuns de râsul curcilor, din cauza Rromarlanilor(tipul Pataievici/Constantinescu, Bashitler si JewhANUS), Tziganilor, Zsidanilor si Jiganilor(tipul Adrian Năstase). Din pacate, noi, Romanii, nu avem cu adevărat o Zi Nationala. Exista controversa si cu Ziua Independentei. Ca pardon Kogălniceanu ar fi declarat'o pe 8 Mai, sau pe 9 Mai. Cati dintre voi stiti ca...marele patriot Alecsandri a fost Zsidan-Katzaon, mamele lui Cuza si Kogălniceanu au fost Italience? Kogalnic e cuvant...gagautz. Un rau in Basarabia...

Pt Sorin Mihalache
29 noiembrie 2017
Romania putea in 29 ani sa fie ca Germania

D.le Sorin, presa este a 4-a putere intr-un stat, mai putin la noi. Daca de 29 ani aceasta presa nu se lasa corupta prin reclame publicitare si altele ( nu ma refer la ziarul dvs) acum nu mai plecau romanii din tara si am fi fost mandri de tara. Dar vai, la noi presa face politica partidelor, nu este obiectiva, impartiala si sa prezinte realitatea cruda. Presa nu are curaj sa traga politicienii de maneca, sa le puna intrebari incomode (ca cele scise de X) si sa-i faca sa dea raspunsuri si mai ales sa dea socoteala oamenilor prin intermediul ei. Presa (si media in general) a preferat sa se ocupe doar de curul prostituatelor (pardon vedete tv), de viata mondena si privata a politicienilor, nu de legile pe care acestia le voteaza, nu v-a pasat ca salariul min pe economie e tinut ca in somalia cu toate ca din 90 toate preturile, toate facturile, tot,a fost aliniat la euro, nu la salariul din RO. Inca nu faceti aceste lucruri cunoscute, ca si evaziunea si neplata contributiilor din salariile reale, ca si legisletia care favorizeaza doar patronii din RO nu angajatii.Sunt f multe subiecte pe care nu le abordati si astfel ati contribuit din plin la plecarea romanilor din tara. Pt Ady : Nu romanii trebuie sa plece din tara, nu copiii si nepotii trebuie sa creasca fara parinti si in depresii, ci politicienii trebuiesc in totalitate schimbati sau inchisi pt distrugerea acestei tari in mod voit. Ei sunt raul acestui popor .

Liviu Chilian
29 noiembrie 2017
Boszancsenyi

Acest ziar e finantat de catre Boszancsenyi, psihopatul multimilionar in euro ce a "cumparat" santierul naval. Banuiesc ca scopul e legat de reduceri taxe-impozite. Crima a fost comisa cu putini bani zsidanesti din Insulele Cayman. Boszancsenyi vrea acum sa importe comunisti muncitori din Vietnam pt a...impulsiona kkpIUDAlismul rromarlanesc. Am inteles ca O. Vasilevski, patrihoatza sinistresa se opune importului de comunisti muncitori din China, Vietnam, Laos, N. Koreea si Cuba, singurii ce'i pot salva pe kkpIUDAlistii Rromarlani...patrioti ce au exterminat si exilat clasa muncitoare romaneasca in...vestul salbatic. Mihalache e sincer. Nu e merdialqaedan. Pergaitza si Kklin Nebunu' sunt

Răspuns la: Romania putea in 29 ani sa fie ca Germania
Adăugat de : Pt Sorin Mihalache, 29 noiembrie 2017
D.le Sorin, presa este a 4-a putere intr-un stat, mai putin la noi. Daca de 29 ani aceasta presa nu se lasa corupta prin reclame publicitare si...
Liviu Chilian
30 noiembrie 2017
Noaptea Apocaliptic-Antinationala a Rromarlaniei

http://adevarul.ro/news/eveniment/razboiul-interlopilor-romani-controlul-prostituatelor-madrid-avea-pretentia-fac-40000-50000-euro-luna-1_5a1ea6075ab6550cb8a9410a/index.htm --- Tziganilor-sadici, satanici, diabolici etc din Rromarlania, li se spune Romani in Spania. Iar COPILELOR Romance scoase din viata omeneasca, de catre animale cu forma de gnom, li se spune prostituate. Sigur, de Noaptea Antinationala a Rromarlaniei, militaratii-dementi vor...defila pe sub Arkkl de Triumphutzel si vor arata Zoomenirii ca PatRAIA lor e in gheare ne-bune. Am citti ca vor invita si militarati streini sa defileze pt a'i speria pe Rusiskkrioti. Nu i'ar mai rabada pamantul pe DUSMANII nostrii de moarte, Rromarlanii, Coane Fanica!

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1695 secunde