Să facem și fapte bune! Copiii au nevoie de jucării

314
Să facem și fapte bune! Copiii au nevoie de jucării - jucarii-1526400738.jpg

Articole de la același autor

Niciun copil nu ar trebui să fie privat de jucării, iar atunci când ajunge în spital, nici atât, pentru că micile plușuri, de care uneori cu greu se despart, le mai pot alina din suferință. Acesta este și motivul pentru care voluntarii Asociației "Dăruiește Aripi" au decis să facă, la Spitalul Clinic Județean de Urgență, o Cameră cu bucurii. 


Potrivit reprezentanților asociației, acesta va funcționa la Centrul Medical de zi "Focus", unde copiii care ajung aici să uite de boală. 


Dar pentru ca această încăpere să se umple cu jucării, este nevoie de ajutor, iar cum până la Ziua Copilului nu au mai rămas decât două săptămâni, se solicită sprijinul pentru a strânge câteva jucării, rechizite sau dulciuri neperisabile. Ca urmare, toți cei care au jucării pe acasă și sunt încă în stare de funcționare le pot aduce la spital. 


"Haideți să strângem jucării pentru Camera cu bucurii de la Spitalul Județean Constanța. Copiii noștri de aici, de la spital, s-au bucurat de păpușile, mașinuțele și cărticelele primite de Crăciun, însă mai avem foarte puține, iar 1 Iunie se apropie cu pași repezi. Vă așteptăm cu brațele deschise, la Centrul Medical Focus, cu jucării noi, rechizite noi, dulciuri neperisabile. Pentru mai multe informații, ne puteți contacta la numărul de telefon 0732.405.986", este mesajul celor din cadrul asociației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5214 secunde