€ 4.732
£ 5.2698
$ 4.195

Mai multe ştiri online:

S-a pus cruce și pe ultimele spații verzi din Mamaia

Ştire online publicată Miercuri, 14 Iunie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Constanța se va întruni mâine, pe 15 iunie, pentru a analiza solicitarea de emitere a certificatului de urbanism pentru construirea unui imobil cu opt etaje, în stațiunea Mamaia, pe malul lacului.


SC Solid House SRL a depus deja un memoriu justificativ prin care își anunță intenția de a ridica un bloc cu subsol, parter și opt etaje, din care ultimele două retrase, pe o suprafață de teren de 4.256 metri pătrați în zona Tabăra Nord. Conform documentelor, terenul respectiv este proprietate privată, în urma unui contract de vânzare-cumpărare datat pe 19 aprilie 2017.


La nord, este un teren tot proprietate privată, la est o platformă betonată cu parcare, spațiu verde și alee de acces, la sud un teren al Consiliului Local Constanța, iar, la vest, spațiu verde. Imobilul va cuprinde locuințe de vacanță, în su-prafața construită de 2.979,00 mp, iar suprafața desfășurată este de 21.280 mp. 


Din păcate, terenul unde va fi ridicat blocul este unul din acele spații verzi de pe malul lacului, care, pe vremuri, făceau parte din domeniul public. Acestea au fost pe rând trecute de autoritățile locale din domeniul public în cel privat și au fost cumpărate de diferite persoane care apoi le-au vândut către investitorii imobiliari.


Solid House este unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Constanța, cu blocuri atât în Constanța, cât și în Mamaia. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7537 secunde