€ 4.7142
£ 5.3592
$ 4.1491

Mai multe ştiri online:

S-a electrocutat și a murit la locul de muncă

Ştire online publicată Joi, 03 August 2017. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Un tânăr în vârstă de numai 25 de ani și-a găsit sfârșitul în timp ce lucra la o carieră din Piatra. La un moment dat, bărbatul a observat un cablu electric și coborând din utilajul cu care făcea curățenie, a vrut să îl dea la o parte pentru a continua lucrul, dar s-a electrocutat. Din nefericire, cadrele medicale sosite la fața locului nu au reușit să-l resusciteze fiind constatat decesul acestuia.

La acest moment, evenimentul este cercetat de către Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM ) din Constanța, fiind desemnat un inspector pentru efectuarea cercetărilor.

În baza constatărilor efectuate de acesta, declarațiilor martorilor și a documentelor preluate de la societate vor fi stabilite împrejurările și cauzele care au condus la producerea evenimentului, precum și reglementările legale încălcate și pe cale de consecință răspunderile și măsurile ce se impun a fi luate pentru prevenirea altor cazuri similare.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Cultură-Educație
joi, 17 ianuarie Foto : Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor 2501 vizite, 0 comentarii Doliu în învățământul constănțean! A murit un respectat profesor
Monden
ieri, ora 10:11 Foto : Model mort, după ce a căzut în râpă și a înghețat de frig 1921 vizite, 0 comentarii Model mort, după ce a căzut în râpă și a înghețat de frig
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.6364 secunde