S-a deschis primul club de socializare privat pentru adolescenții din Constanța

17113
4

Articole de la același autor

Adolescenții din Constanța au, în sfârșit, un loc special al lor, unde își pot petrece timpul liber și unde se pot relaxa. Acest loc
se numește "Social Teenage Club". 


Era nevoie de așa ceva în județul nostru? Da, pentru că tinerii au nevoie de timp liber pe care să-l petreacă alături de prieteni relaxându-se, discutând, distrân-du-se. În același timp, ei trebuie să învețe cum să-și găsească activități sănătoase, educative, distractive pentru timpul lor liber. În concluzie, conceptul "Social -club pentru adolescenți" a fost creat pentru a le oferi tinerilor diverse moduri de a-și petrece timpul liber. Așadar, ei pot veni acum la sediul de pe strada I.C. Brătianu nr. 5, unde pot organiza zile de naștere, banchete, majorate, petreceri tematice, karaoke, workshop-uri pe diverse teme, activități de creație, jocuri de societate, biliard și multe altele. În plus, părinții pot sta liniștiți, deoarece în această locație nu se vând băuturi alcoolice, iar fumatul este interzis.


"Ideea o am de mult. Mi-am dorit un astfel de loc, pentru că sunt și mamă de adolescent și mă gândeam ce loc i-ar putea încânta mai mult pe tineri. Mi-am zis că, într-un astfel de loc, ei nu numai că se pot simți liberi, dar mai ales pot lăsa tableta sau telefonul. La noi, au jocuri de societate, șah, cărți, biliard. În același timp, vrem să creăm workshop-uri pe diferite teme, cursuri de actorie, expoziții, concerte, pentru că avem de-a face cu o generație în derivă și atunci trebuie să le refacem direcția. În plus, acesta este un loc unde ei își pot promova talentele", a declarat, pentru "Cuget Liber", Denisa Ghiță, managerul de la "Social Teenage Club". Localul este deschis zilnic, între orele 9.00 - 23.00. 


Comentează știrea

nino1
13 martie 2018
S-a deschis primul club de socializare privat pentru adolescenții din Constanța

Tinerri prefera baruri! Club de socializare nu are traducera in limba Romana. este imprumutat de la Americani! Planul dvstra=0

Darius
13 martie 2018
o mare prostie

Asta mai lipsea ..cluburi ptr. tineri ..faceti cate unul in fiecare cartier pe modelul club ptr. pensionari ...elevii si asa nu se duc la scoala acum vor fi gasiti la club ..bar etc. faceti si cateva camere ptr. a face sex doar nu o sa citeasca ziarul si sa joace table ..ce mizerie de autoritati ..

Marga Radu Costin
15 martie 2018
social

"părinții pot sta liniștiți, deoarece în această locație nu se vând băuturi alcoolice, iar fumatul este interzis", de parcă acestea ar fi unicile probleme adolescentine. Ați găsit soluția pentru tinerii in derivă?! Cred ca mai bine ați transforma locul într-un complex sportiv pentru tineri sau ateliere de creatie, altfel ideea este nocivă pentru tineri, dar profitabilă pentru inițiatori. Pe scurt, o altă mizerie de așa-zis club pentru specia vorace hibridă a noilor bipezi decelerati.

Anonim
15 martie 2018
Social Club

Eu sunt adolescent și chiar mi se pare o idee extrem de bună. Locul este amenajat pe placul nostru, atmosfera este una foarte placuta si consider că această afacere va avea succes. Pe lângă faptul că localul dă o notă de superioritate necomercializând băuturi alcoolice și interzicând fumatul astfel încât tinerii își pot petrece timpul liber într-un mod sănătos, viitoarele ateliere anunțate în acest articol vor contribui la culturalizarea acestora. Felicitări pentru inițiativă!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9207 secunde