S-a decis! Iată cât vor plăti constănțenii la căldură, în acest an

3345
6
S-a decis! Iată cât vor plăti constănțenii la căldură, în acest an - fotofondcet144345122114540629981-1476946891.jpg

Articole de la același autor

Primarul Decebal Făgădău a anunțat pe pagina sa de Facebook că prețul gigacaloriei pentru constănțeni va fi 250 de lei în această iarnă și subvenția se aplică și pentru luna octombrie. Astfel, pentru zilele în care RADET furnizează căldură luna aceasta constănțenii vor avea facturile subvenționate, deși în mod normal subvenția se aplică de la 1 noiembrie.


"Așa cum am promis, acesta este prețul pe care îl vor plăti constănțenii și în această iarnă. Astăzi (n.r. – ieri, 19 octombrie) am finalizat prognoza și calculele bugetare pentru sezonul rece 2016 - 2017. Voi iniția proiectul de hotărâre și voi propune consilierilor locali să aprobe prețul de 250 lei începând chiar cu această lună. Mă bazez pe sprijinul consilierilor PSD și PMP, de la ceilalți aștept seriozitate, maturitate și înțelepciune, nu vorbărie multă și abțineri curajoase la comandă", a scris primarul pe contul personal.


Comentează știrea

ct
20 octombrie 2016
eliminati restul...

subventiilor.... 250 lei , pt toti constantenii.... ajunge cu pomenile pt tigani si pensionari si ra platnici ! oricum nimeni din primarie nu controleaza in teren cererile de subventii in plus.... Cta nu este orasul pensionarilor , nu doar ei traiesc aici sunt f multi oameni cu salarii mici, cu copii, samd...

bran
20 octombrie 2016
radet

bine zis anul acesta ca dupa alegeri se mareste gigacaloria

dumitru.mihaluta
20 octombrie 2016
pretul caldurii - radet

Este an electoral din aceasta cauza Fagadau a decis sa subventioneze caldura ..daca nu era pretul ramanea 430 ron. Toate autoritatile locale sunt slab pregatite ,incompetente .nu stiu ce au de facut ..bajbaie ..orasul arata k dracu ..DLFagadau cine va da dreptul sa le platiti toate utilitatile la acei trantori si bisnitari de tigari ..din complehul HERNRI - COANDA ..acei bani sunt de la noi nu de la primarie ..de ce ? nu-i scoateti la munca ..ptr acel ajutor social ..subventie la caldura ..alimente etc. stau in toate pietele si vand tigari si alte chestii si politia locala tine de sase ..sunt mana in mana ..va vom da in judecata dl primar ..ptr .incompetenta si distribuirea de tot felul de ajutoare fara k primaria sa verifice pe teren din usa in usa ...veti fi incadrat la foarte multe articole din legea penala ....atat dv cat si ceilalti angajati din primarie ..promovati lenea asta ptr k sa aveti o masa de prostime care sa va voteze partidul etc.

mm
20 octombrie 2016
m

Nu s-a decis nimic.Fagadau a fagaduit pe pagina de facebook nu s-a votat nimic.Pana la urma se va vota,ca este an electoral,dar puneti pariu ca dupa 1 ianuarie 2017 pretul va fi de 430?Ca doar psd va castiga alegerile.

Mine
20 octombrie 2016
Radet

Si daca nu se voteaza plateste primaru..ca doar nu da de la el..multumim preamarite..din nou pomana electorala

naekst
20 octombrie 2016
Subventii

Bă pluă bleagă proastă, dacă nu ești mulțumit de salariul ce ți-l permiți, pleacă afară și arată ce poți, sau împușcăte. Dar nu te asmuții pe pensionari ca proasta pe pluă, ei au muncit și nu cer pomană ori subvenții. Pomană și subvenții cer țiganii, dar și puturoșii și incapabilii ca tine.

Răspuns la: eliminati restul...
Adăugat de : ct, 20 octombrie 2016
subventiilor.... 250 lei , pt toti constantenii.... ajunge cu pomenile pt tigani si pensionari si ra platnici ! oricum nimeni din primarie nu...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5551 secunde