Rutele autobuzelor RATC din Constanța, vizionate pe Google Maps

486
Rutele autobuzelor RATC  din Constanța,  vizionate pe Google Maps - autobuzratclinia1001-1378904214.jpg

Articole de la același autor

Traseele de transport în comun din Constanța pot fi vizionate pe internet. Începând de ieri, transportul public din șapte orașe din România - București, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța și Craiova - este disponibil în Google Maps.

Google, în colaborare cu SimPlus și Concept Apps, au inclus informații despre transportul în comun în orașele București, Ploiești, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constan-ța și Craiova, la adresa maps. google.ro.

Serviciul numit Google Maps Transit este util pentru a obține indicații de orientare care includ de acum și transportul public, pe lângă cele pentru mașini și cele legate de mersul pe jos. Google Maps afișează toate rutele existente pentru a ajunge la o anumită destinație, cu-prinzând toate liniile de transport în comun recomandate - metrou, autobuz, tramvai și tro-leibuz, cât și informații despre stații și rute.

Serviciul de Transit este o nouă îmbunătățire adusă hărților Google pentru a le face mai corecte, utile și complete pentru români și turiștii străini care călătoresc cu transportul în comun pentru a ajunge la următoarea destinație.

"Google Maps își propune să ajute utilizatorii să cunoască și să exploreze locurile în care călătoresc sau locuiesc, oferindu-le mai mult decât simple hărți geografice. Adăugarea de informații privind transportul public în Google Maps va face deplasarea în orașe mai ușoară și simplă. Începând de astăzi, localnicii, dar și vizitatorii și turiștii pot obține in-formații privind mijloacele de transport în comun locale și pot alege itinerariile dorite direct din Google Maps", a declarat Dan Bulucea, Country Manager Google România.

Informațiile despre transport public sunt disponibile atât pe versiunea de desktop a Google Maps, cât și pentru Android și iPhone. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2843 secunde