RUJEOLA CONTINUĂ SĂ FACĂ VICTIME. Un alt copil a pierdut lupta cu viața

1816
1
RUJEOLA CONTINUĂ SĂ FACĂ VICTIME. Un alt copil a pierdut lupta cu viața - rujeola-1496812975.jpg

Articole recomandate

Rujeola a făcut o nouă victimă: este vorba de un copil din Galați. Astfel, numărul deceselor a ajuns la 29.


Cele mai multe decese au fost înregistrate în Timiș, Dolj și Arad. Și numărul cazurilor a crescut.


Institutul Național de Sănătate Publică anunță că peste 6.600 de copii au fost diagnosticați cu rujeolă.


Autoritățile fac apel la părinți să își imunizeze micuții împotriva rujeolei, rubeolei și oreionului. Ministrul Sănătății, Florian Bodog, dă asigurări că avem stocuri suficiente pentru vaccinarea tuturor copiilor.


Numărul total al îmbolnăvirilor cu rujeolă, de la debutul epidemiei, în 30 septembrie 2016, a ajuns la 6.616. Potrivit Centrului Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, până marți au fost confirmate 6.616 cazuri de rujeolă în 41 de județe, în ultima săptămână fiind înregistrate 182 de cazuri noi.De asemenea, de la debutul epidemiei au fost înregistrate 29 de decese – 8 în județul Timiș, 5 în județul Arad, 6 în județul Dolj, 3 în județul Caraș-Severin și câte unul în București și în județele Bihor, Călărași, Satu Mare, Vaslui, Galați și Mureș.


Dintre cele aproape 5000 de cazuri de rujeolă, confirmate de către Centrul Național de Supraveghere și Control al Bolilor Transmisibile, 96% au fost confirmate la persoane nevaccinate.


Comentează știrea

elena
7 iunie 2017
oferta

Suntem foarte seriosi!Castiguri pe internet. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre [email protected]

Pagina a fost generata in 1.6484 secunde