Rompetrol susține Ora pământului

141
Rompetrol susține Ora pământului - rompetrol-1396005236.jpg

Articole de la același autor

Rompetrol va întrerupe în cursul zilei de 29 martie luminile din stațiile proprii, rafinărie și sediile de birouri din țară timp de o oră, între 20,30 și 21,30, în semn de solidaritate cu evenimentul internațional Ora Pământului. 

"Sprijinim încă din 2009 această inițiativă internațională de conștientizare a problemelor climaterice cu care se confruntă în prezent Pământul, și suntem conștienți de impactul individual sau organizațional pe care cu toții îl avem asupra acestuia. Din acest motiv, recomandăm colegilor și partenerilor noștri, dar și comunității naționale să susțină acest demers și să identifice eventualele măsuri care, însumate, pot contribui la îmbunătățirea și conservarea mediului înconjurător. De-a lungul timpului ne-am angajat în programe extinse de investiții care să susțină strategia de dezvoltare a companiei și să creștem gradul de protecție al mediului, și în același timp, dezvoltăm proiecte de CSR cu componentă de mediu, care să răspundă nevoilor comunităților locale", a declarat Alexey Golovin, director Dezvoltare Corporativă și Comunicare KazMunayGas International - Rompetrol.

Această decizie nu va afecta securitatea sau funcționarea rețelei de distribuție sau a altor activități desfășurate în punctele de lucru ale companiilor membre ale KazMunayGas International/ Rompetrol care vor susține inițiativa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Februarie 2014
Stire din Economie : Recordurile Petromidiei
Pagina a fost generata in 0.7744 secunde