Rompetrol susține Ora pământului

Ştire online publicată Vineri, 28 Martie 2014. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Rompetrol va întrerupe în cursul zilei de 29 martie luminile din stațiile proprii, rafinărie și sediile de birouri din țară timp de o oră, între 20,30 și 21,30, în semn de solidaritate cu evenimentul internațional Ora Pământului. 

„Sprijinim încă din 2009 această inițiativă internațională de conștientizare a problemelor climaterice cu care se confruntă în prezent Pământul, și suntem conștienți de impactul individual sau organizațional pe care cu toții îl avem asupra acestuia. Din acest motiv, recomandăm colegilor și partenerilor noștri, dar și comunității naționale să susțină acest demers și să identifice eventualele măsuri care, însumate, pot contribui la îmbunătățirea și conservarea mediului înconjurător. De-a lungul timpului ne-am angajat în programe extinse de investiții care să susțină strategia de dezvoltare a companiei și să creștem gradul de protecție al mediului, și în același timp, dezvoltăm proiecte de CSR cu componentă de mediu, care să răspundă nevoilor comunităților locale”, a declarat Alexey Golovin, director Dezvoltare Corporativă și Comunicare KazMunayGas International - Rompetrol.

Această decizie nu va afecta securitatea sau funcționarea rețelei de distribuție sau a altor activități desfășurate în punctele de lucru ale companiilor membre ale KazMunayGas International/ Rompetrol care vor susține inițiativa.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7553 secunde