Rompetrol introduce serviciul de plăți și transfer de bani de pe telefonul mobil

350
1
Rompetrol introduce serviciul de plăți și transfer de bani de pe telefonul mobil - rompetrol-1456853271.jpg

Articole de la același autor

Rompetrol Downstream, în parteneriat cu Vodafone Romania, include în rețeaua de stații de alimentare serviciul de plăți și transfer de bani - M-Pesa. Utilizatorii M-Pesa pot acum să retragă sau să depună bani, în regim non-stop, în cele 135 de stații de alimentare ale Rompetrol din România. În plus, clienții Rompetrol își pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, prin
M-Pesa, fără costuri suplimentare. 


"Rompetrol are ambiția de a se dezvolta în mod constant, fiind o companie competitivă, sustenabilă și diversificată. Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone România, clienții noștri beneficiază de un pachet de servicii noi, care continuă programul de modernizare și extindere a întregii rețele de distribuție și a celui de diversificare a experiențelor oferite clienților. În 2015, 118 stații de alimentare au parcurs procesul de rebranding. Rompetrol îmbină calitatea produselor și înalta tehnologie, valori ce se regăsesc în carburanții premium comercializați în stațiile de distribuție", a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer CEO Block, KMG International. 
Pe lângă transferul de bani, M-Pesa permite plata direct de pe telefonul mobil a facturilor de utilități, plata la diverși comercianți sau reîncărcarea Cartelei Vodafone. Serviciul de plăți și transfer de bani M-Pesa poate fi accesat indiferent de modelul de telefon și nu necesită conexiune internet, credit pe Cartelă sau existența unui cont sau card bancar. De curând, utilizatorii M-Pesa au posibilitatea de a primi bani din străinătate, prin serviciul de transfer internațional. 
Serviciul de plăți și transfer de bani M-Pesa completează pachetul de facilități existente în rețeaua Rompetrol - gama Efix, serviciul de plată la pompă Fill&Go și serviciile de restaurant Hei. Început în 2013, programul de modernizare a întregii rețele de distribuție constă în înlocuirea cu noul logo Rompetrol a elementelor de reprezentare a companiei, precum și o reorganizare a spațiului interior care presupune o arhitectură modernă și utilizarea unor materiale și finisaje de calitate. Noul concept vine în întâmpinarea clienților Rompetrol cu un design premium, fiind o îmbinare între nevoile și așteptările acestora cu cele mai bune soluții tehnice. 
Andreea PERHAIȚĂ


Comentează știrea

Ion Gheorghe
4 martie 2016
transfer

La TransferWise, https://goo.gl/9edHlU , trimit 1000 EUR din card si platesc 5 EUR. Comisionul e 0,5% + GRATIS primul transfer pana la suma de 3000 GBP. Fata de Moneygram economisesc 40 EUR , fata de Western Union economisesc 20 EUR. Imi verific costurile pe https://www.tawipay.com/ro/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4634 secunde