Rock, pop rock, blues și "neo-boem", la Aeromania, pe 14 si 15 iulie

382
Rock, pop rock, blues și

Articole recomandate

Ediția a 12-a Aeromania - desfășurată în perioada 13-15 iulie pe Aeroportul Tuzla - aduce o serie de noutăți, inclusiv în privința muzicii. Pentru că anul acesta, acordurile chitarelor nu vor mai face sincron cu motoarele avioanelor, concertele sunt programate sâmbătă seara, când vor încheia spectacolul acrobatic cu câteva ore de muzică live, dar și duminică, în ziua destinată picnicului pe aeroport. Intrarea este liberă.


Sâmbătă, 14 iulie, Mihai Mărgineanu ne va convinge încă o dată că "Aviația dă senzația" și ne va menține în atmosferă cu melodii ca "Melci, scoici, raci", "Pe sub norii de hârtie" "Paraschivo". Fost elev al Școlii de pilotaj de la Tuzla, Mărgineanu este de câțiva ani coordonatorul momentelor memorabile de pe scena Aeromania.



La "25 de ani de vechime în câmpul muncii" cum ii place să spună, Mărgineanu își face un "autoportret" în stilul inconfundabil: "Nu fumez, nu mă droghez, nu am stilist și nici PR-ist angajat, n-am tatuaje pentru că am prea multe <cicatrici> din tinerețea agitată și pentru că mi-e groză de ace, n-am garderoba la modă, nu am feisbuc pe telefon și îmi place vinul bun" – sunt tot atâtea argumente să veniți la Tuzla să redescoperiți un cântăreț, compozitor și actor de excepție.

Pe lista artiștilor prezenți la Aeromania este și Alex Mușat, tânărul bistrițean care a uimit o țară întreagă cu chitara sa și cu vocea senzațională și a fost la un pas să câștige în 2016 marele trofeu "Vocea României". Deși la o vârstă fragedă, Alex Mușat este foarte apreciat pentru talentul său, iar noi îl așteptăm la Tuzla pentru o "sesiune" de blues cântat cu pasiune.



White Mahala, o trupă cu o personalitate aparte, creionată și de versurile cu tâlc, va înveseli sâmbătă seara atmosfera la Aeromania. "Tăticii stilului neo-boem în România" - cum se autointitulează – vor aduce la Tuzla o muzică atipică, cu influențe de mahala interbelică, dar cu un sound modern. 


Chiar dacă sâmbătă o să plecați târziu de la Tuzla, băieții de la Colonist pe Lună vă invită aici și duminică, 15 iulie, în ziua destinată picnicului pe aeroport. "Colonist pe Lună" este o trupă de rock din Constanța. Din 2013 abordează un rock altenativ cu influențe de rock clasic și rock progresiv. Sunt axați pe compoziții proprii și așa cum spun chiar ei: "ne place să riscăm cu piesele proprii... emoțiile și energia lor ne fac să ne simțim al naibii de bine și ne țin dependenți de pasiunea asta care este MUZICA. Duminică la 14.30. Veniți, vedeți, ascultați!"


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2453 secunde