Rezultatul analizelor în cazul copilului care a murit după ce a mâncat shaorma

2464
Rezultatul analizelor în cazul copilului care a murit după ce a mâncat shaorma - 61963615-1527845471.jpg

Articole recomandate

Apar informații noi în cazul copilului de 3 ani din București care a mâncat de la o shaormarie și a murit, după ce ambulanța l-a dus cu întârziere la spital.

Testele de sânge ale părinților arată că nu aveau în organism bacterii periculoase. Așadar, cel mai probabil, băiețelul ar fi trăit dacă era tratat în timp util.

Theodor s-a stins, deshidratat sever, pentru că inima lui n-a mai avut ce să pompeze. În 8 ore, el și părinții, toți cu simptome de toxiinfecție, au fost consultați acasă de doi medici de pe salvare, dar o ambulanță fără medic i-a dus la spitalul Balș la aproape 5 ore după ce a fost chemată.

Tatăl copilului: "Ne era rău. Și ei au trimis doar șofer. Theodor era slăbit, foarte slăbit."

Adulții și-au revenit doar cu o perfuzie de hidratare. Copilul, în schimb, a făcut stop cardiac și s-a stins.

Profesor doctor Mihai Craiu, medic pediatru: "Pierderile de lichide sunt inerente și la un copil sănătos, cu atât mai mult cu cât e bolnav, și pierderile sunt mai rapide. Timpul este esențial în orice urgență! Probabilitățile de a face ceva fără urmări sunt extrem de mici."

Din nefericire, inspectorii sanitari au luat probe foarte târziu, atât din shaormeria de unde cei trei cumpăraseră un kebab, cât și din casa familiei, deci este posibil să nu aflăm niciodată care a fost sursa infecției.

Sursa: Pro TV


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2498 secunde