"Rezidența Speranța" - primul cămin de lux din județul Constanța pentru îngrijirea vârstnicilor
Articole de la același autor
Tratament și odihnă "Rezidența Speranța" reprezintă atât locul de tratament, cât și de odihnă și de petrecere a timpului liber prin activități recreative și de divertisment: sunt organizate evenimente, petreceri, aniversări, cine dansante, seri de cinematografie, activități gastronomice, activități de grădinărit, jocuri, concursuri, sporturi, excursii, deplasări la teatru, circ, operă, vernisaje și muzee. "Majoritatea persoanelor sunt sceptice la auzirea termenului de «cămin de bătrâni» sau «azil de bătrâni», asociindu-l cu înstrăinarea ingrată a celor dragi de acasă. Noi însă dorim să implementam un nou concept și anume că lăsarea celor dragi în grija noastră nu este nicidecum un gest de egoism, ci unul de altruism și devo-tament, atunci când cei dragi au nevoi și cerințe ce nu mai pot fi satisfăcute la domiciliu", pre-cizează reprezentanții Centrului "Rezidența Speranța".
Costuri, în funcție de nevoile beneficiarilor
Costurile aferente serviciilor diferă, în funcție de nevoia și nivelul de servicii necesare sau solicitate, urmând a se stabili după o evaluare medicală a rezidentului. Prețurile sunt cuprinse între 2.200 și 2.600 de lei pe lună. În funcție de starea de sănătate a beneficiarului, în cazul în care are nevoie de o îngrijire specială, se vor percepe costuri suplimentare. Rezervările se fac anticipat, iar costurile sunt diferite pentru rezidenți permanenți și cei pe o perioadă determinată.
Mai multe informații puteți afla pe site-ul centrului, www.rezidentasperanta.ro.
Comentează știrea
aveti idee care este valoarea pensiilor din Romania? cine isi permite sa stea la aceasta casa???
NOI PENSIONARII CU 350 RON SA INTELEG CA TREBUIE SA NE PUNEM STREANGUL DE GAT. CA IN VECII VECILOR NU O SA AVEM BANII ASTIA DECAT DUPA CE FLAMANZIM 2 ANI SA PUTEM STRANGE BANII NECESARI PENTRU O LUNA IN "REZIDENTA SPERANTA pentru oameni cu bani.
stai linistita,diana! astea-s pentru securisti si militari. de restul se ocupa casa albastra
pai, bineinteles ca pt militieni si militari,de parca astia au luptat pe toate fronturile lumii.Nici bunicu care a facut 3 ani de razboi nu avea ce au putorile astea acum.Se pensioneaza la 45-50 ani cu venituri f. mari si colac peste pupaza nu ai loc de ei prin toate companiile statului,regii autonome agentii fiscale etc.noroc cu ponta ca le-a intregit pensiile de la 6000 la 8000,ca aveau prea putin.
Ca si la hoteluri, aceste camine sunt pe categorii. Nu toata lumea isi permite sa mearga la hotel de 5 stele exista si de 1, 2 sau 3 stele. Asa si la camine. Cine isi permite poate sa mearga. Plateste familia, daca sunt mai multi copii fiecare da cateva sute si cu pensia se face suma.