REVOLTĂ PRINTRE MĂMICILE CONSTĂNȚENE, DUPĂ CE UN COPIL A FOST MUȘCAT DE CÂINI: "HINGHERII SUNT MITUIȚI CU 30 DE LEI, CA SĂ ELIBEREZE ANIMALELE"

4947
9
REVOLTĂ PRINTRE MĂMICILE CONSTĂNȚENE, DUPĂ CE UN COPIL A FOST MUȘCAT DE CÂINI:

Articole recomandate

Problema câinilor maidanezi a fost mereu un subiect amplu dezbătut la Constanța. Într-o tabără se află iubitorii de animale care dau de mâncare câinilor chiar dacă se află pe spațiul public, iar în tabăra adversă sunt cei care s-au confruntat cu agresivitatea câinilor comunitari și nu mai vor să-i vadă liberi pe străzi.


Recent, într-o postare pe Facebook, o mămică pățită povestește drama prin care a trecut copilul ei, fiind mușcat de doi câini. De asemenea, femeia acuză că iubitorii de animale dau șpagă hingherilor ca să lase, din nou pe străzi, agresivele animalele.


"Bună dimineața! Sper să nu deranjeze cu nimic postarea mea, dar sunt plină de furie... 
După ce băiețelul meu a fost mușcat de două fiare, căci altfel nu se pot numi, am văzut tot felul de reacții urâte la adresa mea și a mămicilor din cartier. Dragi iubitori de animale, DA am fost în grupul vostru, căci acum m-ați exclus, și am putut citi clar cum plătiți hingerilor sume cuprinse între 30 și 40 lei pentru a fi eliberați "cățelușii".


Câte tragedii trebuie să se mai întâmple? Să mă rog pentru răul altuia, nu îmi stă în fire, așa că mă voi lupta cu toată lumea pentru ca noi și copiii noștri să ne putem plimba liniștiți.", a scrie E.F., pe Facebook. 


Postarea nu a rămas fără ecou, căci multe alte femei care au trecut prin situații similare sau care empatizează cu situația în sine se arată revoltate de faptul că nu mai au pe unde să se plimbe cu cei mici în siguranță, deoarece, la tot pasul există posibilitatea să se aleagă cu o mușcătura de maidanez. 


Comentează știrea

Xyz
12 iulie 2016
Ce ne mai place sa exageram....

Nu stiu cand or sa ia sfarsit toate cacanariile astea . Mai oameni buni cand o sa va treziti la realitate ,mai "mamelor" noi suntem 2 tipuri ca natie,cu suflet si cu frica de Dzeu si cei care "ii doare in p... De restul". Mai dragilor,iubitori de animale ni va sunt dusmani di potriva ar trb sa lucrati impreuna ,sa formati o echipa ptr a prinde adevarati viovati,cei care ii arunca.... Mai trezitiva mai la realitate si puneti mintea aia la contributie,de rromi nu va e frica? Se inmultesc mai rau a animalele si iti mai dau si in cap ca ai drepturi. Sa va fie rusine,va meriati soarta!!!! Nu vreti sa schimbati nimic,va doare fix in P...

Madalina
12 iulie 2016
Pentru "mame" doar de copii

De câte ori "mamele" astea au fost intr-un lagăr de exterminare al cateilor?De câte ori au mirosit sângele lor proaspăt,s-au uitat in ochii lor si au vazut frica de moarte?Mame pot fi toate femeile,nu va mai ridicați la rangul asta suprem de mama..Mergeți intr-un lagăr si vedeți cum sunt ținuți cateii si apoi cu siguranța o sa va schimbați părerea.Va zic eu,nu mai puteți mânca,dormi sau chiar trai!!!O sa va urmărească pretutindeni ochii lor care implora salvarea.In Romania nu exista adăposturi,ci lagăre.Dupa ce mergeți acolo,abia atunci o sa înțelegeți revolta celorlalte femei,care sunt si ele mame,mame care nu au sufletul gol!!!!

Tatic
12 iulie 2016
Pentru Madalina

Madalina, esti deosebit de proasta! Daca ai fi avut un minim de educatie si bun simt, nu ai fi comparat viata unor javre imputite a nimanui, cu viata copiilor! Am si eu doi caini, labrador, sunt iubitor de animale, am si doi copilasi, dar asta nu inseamna ca tolerez asa jungla pe strazi... esti dezgustatoare... Lagare auzi!!!!! Dar copii care raman mutilati pe viata de muscaturile javrelor tale? Dar traumele oamenilor sfasiati de javrele tale? Deconecteazate tuto !

Răspuns la: Pentru "mame" doar de copii
Adăugat de : Madalina, 12 iulie 2016
De câte ori "mamele" astea au fost intr-un lagăr de exterminare al cateilor?De câte ori au mirosit sângele lor proaspăt,s-au uitat in ochii lor...
Angelica
13 iulie 2016
Neplacut articol!!!

Alt subiect nu mai aveti?! De ce va legati de astfel de subiecte neinformati. Doar ca o ,,mama" are o frustrare asta nu inseamna ca totul e adevarat!!!! Hai sa ne jignim, ca asta face romanul, doar nu vrem sa facem cu adevarat ceva! Animalele nu au ce cauta pe strada, dar nici macelarite de niste inculti in ecarisaje! E mai usor sa dai vina pe altii decat sa faci ceva!!! Rusine pentru articol!!!! E o propaganda pentru ca se termina vreun contract?! Rusine!!!!

Alina
13 iulie 2016
Civilizatie

Draga Madalina,abordezi atât de gresit problema.Sa povestesc...eram in Parcul Tabacariei,intr-o sambata din iunie,in jurul orei 18.Fusesem cu fetita mea sa vedem Cartea Junglei,povesteam,radeam.Din dreptul Teatrului de Vara ne-a atacat un câine mare,din senin.Tocmai plouase si nu era lume prin preajma.Am trăit clipe de groază,dar am avut noroc in cele din urma.Fetita mea iei dorea foarte mult un câine...acum...nu mai vrea,ba mai mult,tipa si când vede unul in lesa.Din cauza cui?A lipsei de civilizație...despre asta e vorba,nu despre cine pe cine,cum si in ce măsură iubeste.

Giorgiana
13 iulie 2016
Ce ne mai place sa aruncam cu noroi in altii..

E a nu stiu cata oara cand cate o mama iresponsabila da vina pe animale...Jostnic .. am caine de cativa ani si am fost bona la multi copii chiar de varste mici si niciodata nu am avut vreo problema cu vreun maidanez ...ptr ca nu stateam la barfa cu alte mamici sau butonam telefonul sau stateam la tigara cat ieseam cu copilul afara ... dar e mai usor sa fii furios pe niste animale si oamenii care le iubesc ... decat sa recunoastem ca nu stim sa purtam de grija unui copil sa il ferim de incidente de genul asta .. eu nu cred ca din senin niste caini au tabarat pe bietul copil de la 100 km distanta ca sa ii faca rau... plus de asta cainii nu se scot de la hingheri pe 3 lei se completeaza hartogaraie si trb sa duci niste adeverinte si chestii " doamna spion care statea pe grupuri cu iubitori de animale " ... jostnic!

Alex
13 iulie 2016
DOAR MINCIUNI

DRAGA MAMICA, OPRESTE DEZINFORMAREA (adica nu-ti mai da cu parerea, ca adevar nu e acolo, ci doar o parere) NU AVEM CUM SA DAM SPAGA LA HINGHERII DIN CONSTANTA PENTRU CA ACESTIA NU MAI EXISTA. EI EUTANASIAU CAINI SANATOSI PENTRU CA ERAU PLATITI PE CAP DE ANIMAL EUTANASIAT. MAI MULT DE ATAT ACESTIA ADUNAU CAINII DIN JUDETELE CE NE INCONJOARA PENTRU A EUTANASIA MAI MULTE CAPETE SI DECI PRIN URMARE MAI MULTI BANI. DACA NU MA CREZI, PE SITE-UL TRIBUNALULUI CONSTANTA POTI GASI ACESTE LUCRURI. ASOCIATIILE PENTRU ANIMALE AU DAT IN JUDECATA HINGHERII PENTRU ACTIVITATILE LOR IAR CA URMARE A PROCESULUI ACESTIA AU FOST DEFIINTATI IAR RESPONSABILITATEA TRANSFERATA ASOCIATIEI CARE ISI DESFASOARA ACTIVITATILE FARA NICI UN BAN PUBLIC, CI DOAR CU VOLUNTARI SI CU DONATII. DECI HINGHERII NU EXISTA!!! DACA VREI SA ADUNI CAINII MERGI LA BIOBAZA SI OFERA-TE VOLUNTARA SI ADUNA CAINII PENTRU A-I DUCE ACOLO!!! (asa cum facem noi adevaratii iubitori de animale, nu membrii unui grup de facebook) ALTFEL TIPA LA PRIMARIE NU LA IUBITORII DE ANIMALE FAPT DIVERS: CAINELE MAIDANEZ ESTE UN ANIMAL DOMESTICIT!!!!!! ACESTA NU EXISTA IN SALBATICIE SI EXISTA DATORITA OAMENILOR. VREI SA ERADICAM ACEASTA SPECIE?? SI DACA SPUI DA, ATUNCI NU ITI DAI SEAMA CAT DE PROASTA ESTI - HAI SA ITI ZIC EU - DUPA CE TERMINI CU CAINII O SA TE DERANJEZE PESCARUSII (SI ACESTIA ATACA OAMENI); DUPA CARE TE VOR DERANJA PORUMBEII CA SE CACA PE MASINA TA. SPUNE-MI INTR-UN MOD RATIONAL CE VREI SA FACEM CU CAINII MAIDANEZI TE ROG. SI IN NICI UN CAZ ERADICAREA ACESTEI SPECII NU ESTE LEGALA (MERGI IN ALTA TARA SI VEZI CAINII LOR VAGABONZI; AM VAZUT PESTE TOT SI AM CALATORIT CEVA)

mircea
13 iulie 2016
imaginatie bogata

ce va mai place sa inventati

Răspuns la: Civilizatie
Adăugat de : Alina, 13 iulie 2016
Draga Madalina,abordezi atât de gresit problema.Sa povestesc...eram in Parcul Tabacariei,intr-o sambata din iunie,in jurul orei 18.Fusesem cu fetita...
Florin
13 iulie 2016
:)

Voi aveti putin creier?! Sunt tanar si daca vreau sa ies sa ma plimb nu pot pentru ca sunt toate ghiaorlele la fiecare 10 metri. Sa vi le tineti in pat sa dormiti cu ele impaiate daca tot dati spaga la hingheri. Legati-va cu ei de gat. Traim in prezent cu o mare masa de idioti in jur.. observ ca sunteti in stare sa va futeti copii ca sa pupati cainii in cur. Duceti-va in plm la casa si va luati caini si va legati cu ei de gat, ca poate sunteti mai fericiti asa decat sa aveti copilul in siguranta. IDIOTILOR !!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9609 secunde