Revoltă la Sanatoriul Techirghiol. De ce nu pot face grevă angajații unității

226
Revoltă la Sanatoriul Techirghiol. De ce nu pot face grevă angajații unității - grevasanatoriulbalneartechirghio-1418307880.jpg

Articole de la același autor

Pe fondul tensiunilor din ultimele zile, reprezentanții angajaților Sanatoriului Balnear Techirghiol s-au întâlnit, în cursul zilei de astăzi, cu președintele filialei Constanța a Sindicatului "Sanitas", Nicolae Manea.
Potrivit acestuia, discuția a avut în vedere nemulțumirile formulate de salariați vizavi de activitatea managerului Alexandru Georgescu. "Lumea este într-o stare de agitație foarte mare, însă, am lămurit aspectele acțiunilor sindicale conform legislației. Astfel, nu se poate face grevă și deschide conflict, deoarece acolo există un contract colectiv de muncă aplicabil. Orice acțiune o fac pe cont propriu și nu va ține de sindicat. În același timp, oamenii se tem de represalii, tocmai de aceea le-am explicat cadrul legal", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele "Sanitas".
La finalul discuțiilor, au fost stabilite șase probleme care stau la baza conflictului. Acestea vor fi vom transmise mai departe, către managerul sanatoriului, Federației "Sanitas" și Ministerului Sănătății. "Cerem sprijinul Ministerului Sănătății pentru ca activitatea unității să revină la parametrii normali. Am consemnat că una dintre nemulțumiri este limbajul nedeontologic al managerului vizavi de anumiți salariați, lipsa mare de comunicare între manager și salariați, nerespectarea fișei postului, la cererea managerului și faptul că nu au fost pontate anumite ore suplimentare", a mai spus Nicolae Manea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3721 secunde