Revistă și film de promovare a Satului de Vacanță

252
1
Revistă și film  de promovare  a Satului de Vacanță - asociatialitoraldeltadunariitaxa-1434041463.jpg

Articole de la același autor

În urma întâlnirii dintre Corina Martin, președintele Asociației Litoral - Delta Dunării și agenții economici din Satul de Vacanță, desfășurată ieri, s-au identificat problemele care există în această regiune - parcarea, paza, igienizarea, poluarea fonică, prezența cerșetorilor -, dar a fost subliniată și nevoia unei mai bune promovări a oportunităților de cazare, alimentație și agrement din zonă.

Astfel, vor fi realizate o broșură de promovare a satului, care va fi distribuită în hotelurile din Mamaia și din sudul litoralului, și un film publicitar, în care vor fi subliniate atracțiile din zonă atât în ceea ce privește diversele specifice culinare ale restaurantelor din zonă, cât și oportunitățile de cazare și de agrement.

Având în vedere faptul că publicul țintă al acestei zone o reprezintă familiile cu copii, una dintre direcțiile de promovare ar putea fi organizarea de evenimente artistice care să atragă turiștii.

Fondurile strânse din taxa de promovare a stațiunii Mamaia vor putea fi puse la dispoziția agenților economici sau persoanelor fizice care vor depune proiecte de promovare a stațiunii Mamaia și a Satului de Vacanță.

"Vrem să facem mai mult decât am făcut până acum pentru Satul de Vacanță. Considerăm această zonă o atracție importantă, dar care poate deveni și mai importantă, fiind mai bine pusă în valoare și, bineînțeles, mai bine organizată, pentru că trebuie în paralel cu promovarea să mergem și cu organizarea internă în această zonă. Am rugat investitorii din Statul de Vacanță să-și desemneze reprezentanții lor până săptămâna viitoare, pentru a ști cu cine comunicăm, și cred că dacă facem această echipă lărgită, Satul de Vacanță, Mamaia, litoralul românesc au mai mult de câștigat", a declarat Corina Martin. 

Comentează știrea

Poetul
1 iulie 2015
sat de vacanta

despre ce sat de vacanta vorbim? Satul de vacanta a fost astfel conceput,construit incat sa reprezinte zonele rurale ale Romaniei. Fiecare casuta avea traditia ei. Dupa revolutie totul a fost schimbat,distrus,vandut,etc - Primaria Constanta nu a facut nimic pentru a stopa jaful. Dragi reporteri,cine a construit bazaconia din sticla si termopan in locul arhicunoscutei Satra? Cine a construit asa zisul hotel pe spatiul verde,printre copaci? Cine a construit vila chiar la intrarea in parc ( la trecerea de pietoni) dinspre hotel Parc? Cine a schimbat destinatia multor casute? ( unde e casa Buzau,de ex)... Restul,va las sa mergeti pe teren sa vedeti care e realitatea dar si pentru corecta informare a opiniei publice

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2036 secunde