REVIN NINSORILE! Atenționare de ultimă oră de la meteorologi

2917
REVIN NINSORILE! Atenționare de ultimă oră de la meteorologi - drumurigreleninsoareconditiimete-1487588500.jpg
Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de ninsoare valabilă pentru vestul, nord-vestul și centrul țării, precum și la munte. Se vor înregistra precipitații moderate cantitativ, ninsori și strat de zăpadă consistent în zona de munte, intensificări ale vântului și polei.


Astfel, în perioada 21 februarie, ora 05 - 22 februarie, ora 10, în vestul, nord-vestul și centrul țării, precum și la munte, vor fi precipitații moderate cantitativ și se vor cumula local 10...15 l/mp și pe arii restrânse peste 25 l/mp.

La munte și în Maramureș vor predomina ninsorile și, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, în Munții Apuseni și la altitudini mari în Carpații Meridionali, se va depune strat nou, consistent de zăpadă. În Crișana și Transilvania se vor semnala precipitații mixte ce vor favoriza depunerile de polei.

Temporar vântul va avea intensificări în zona de munte, cu viteze de 50...60 km/h, iar pe creste rafalele vor depăși 70...80 km/h, viscolind și spulberând ninsoarea.

Intensificări ale vântului se vor semnala și în restul teritoriului, local și temporar cu viteze de 50...60 km/h.

Pe parcursul zilei de luni, 20 februarie, pe arii restrânse va fi polei și, local, în regiunile estice, centrale și la munte va mai ninge, în general slab cantitativ.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.115 secunde