Rețeta succesului. Cum au reușit femeile lider din Constanța

284
Rețeta succesului. Cum au reușit femeile lider din Constanța - retetasuccesului-1437069165.jpg

Articole de la același autor

Hotelul Iaki din stațiunea Mamaia va găzdui, săptămâna viitoare, un nou eveniment din cadrul campaniei "Ele au reușit", inițiată cu scopul de a promova și susține antreprenoarele din România. Evenimentul aduce împreună femeile cu business-uri de succes și contribuie la crearea unei comunități performante și profitabile de afaceri. Înscrierile se efectuează prin e-mail, la adresa [email protected].

Atât evenimentul, cât și campania "Ele au reușit" sunt dezvoltate de Elite Business Women, un proiect care vine să îmbunătă-țească lumea antreprenoriatului feminin, prin susținerea egalității dintre șanse, dar și prin crearea unei comunități elitiste pentru femeile de business din România. În cadrul evenimentului, participantele își vor prezenta povestea lor de business, oferind publicului exemple concrete din experiența lor în mediul de afaceri.

Misiunea Elite Business Women este aceea de a deveni un instrument valoros în dezvoltarea antreprenoriatului feminin în România, dar și la nivel global, prin încurajarea și intermedierea parteneriatelor cu alte țări. Inițiativa s-a conturat în momentul lansării Female Leadership Organization în parteneriat cu Le Roi Bear (Africa de Sud). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2929 secunde