Reţeaua electrică din Mamaia Sat - Năvodari, extinsă cu peste 4 km

470
Reţeaua electrică din Mamaia Sat - Năvodari, extinsă cu peste 4 km - reteauaelectrica-1627491306.jpg

Articole de la același autor

Locuitorii cartierului Midia Sat din Năvodari vor beneficia de peste 4,4 kilometri noi de rețea electrică, traseul liniilor de medie și de joasă tensiune fiind unul exclusiv subteran.

E-Distribuţie Dobrogea a finalizat lucrările de extindere în cartierul Midia Sat din Năvodari. Investiția operatorului de distribuție se ridică la peste 1 milion de lei, la care se adaugă costurile suportate de Primăria Năvodari.

În urma investiției, liniile de medie tensiune au fost extinse cu peste 1,7 kilometri, iar cele de joasă tensiune, cu aproximativ 2,6 kilometri, traseul rețelei din cartierul Midia Sat fiind unul exclusiv subteran. Proiectul deservește 275 de noi abonați. Lucrările au presupus și instalarea a două posturi de transformare și a 116 cutii de distributie. E-Distribuție Dobrogea dispune, în prezent, de o rețea totală de medie tensiune de 66,2 km în unitatea administrativ teritorială Năvodari.

„E-Distribuție Dobrogea continuă proiectele de extindere a rețelei electrice pentru a veni în sprijinul clienților și a răspunde nevoilor acestora. Cartierul Midia Sat are un ritm alert de dezvoltare, iar consumatorii din zonă pot conta pe o rețea electrică modernă și rezilientă. În plus, prin implementarea liniilor electrice exclusiv subterane, reducem gradul de expunere a acestora la intemperii și, implicit, creștem siguranța în alimentarea cu electricitate a clienților noștri”, a declarat Mihai Știrbulescu, director regiune E-Distribuție Dobrogea.

De asemenea, E-Distribuție Dobrogea urmează să finalizeze și alte lucrări de extindere a rețelei de medie tensiune în județul Constanța, în localitățile Poarta Albă, Cumpăna și Lazu, în cursul acestui an. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3672 secunde