Mai multe ştiri online:

Restricții rutiere în Peninsulă și linii speciale de autobuz pentru festivalul din week-end

Ştire online publicată Joi, 06 Iulie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Începând de ieri, o mare parte a străzilor din zona peninsulară a Constanței au fost temporar închise. Traficul rutier este restricționat pentru pregătirile festivalului Neversea și au fost modificate traseele de autobuze. 


Punctele de închidere a accesului încep de la strada Traian - Poarta 3, strada Traian - Poarta 1, strada Traian cu strada Termele Romane, strada Traian cu bulevardul Tomis, strada Negru Vodă cu Ecaterina Varga, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Negru Vodă, strada Mircea cel Bătrân cu strada Smârdan, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Decebal, bulevardul Mircea cel Bătrân cu strada Eroilor, strada Bucovina cu strada Eroilor și strada Shanghai cu strada Yokohama. 


Autoritățile le recomandă participanților la festival să folosească numai mijloacele de transport în comun special destinate, puse la dispoziție de către RATC și Primăria municipiului Constanța. Dacă totuși se alege autovehiculul personal, conducătorii auto vor fi îndrumați să folosească parcarea fostei baze RATC, de pe strada Chiliei, RATC Constanța urmând a asigura trasee „Neversea”, ce vor lega parcările de autovehicule de zona evenimentului. 


Astfel, RATC va asigura transportul persoanelor care doresc să participe la acest eveniment, prin suplimentarea transportului cu două linii (curse speciale), cu aproximativ 50 de autobuze. Acestea vor circula cu o frecvență de 12 minute. Autobuzele Neversea 1 vor pleca de la Gara CFR spre Portul Tomis, iar Neversea 2 vor pleca din Mamaia spre Portul Tomis, cu mențiunea că acestea nu vor opri în stațiile din oraș, ci doar în punctele de îmbarcare și debarcare pasageri. 


Pasagerii vor putea achiziționa bilete/abonamente de transport din toate punctele de vânzare RATC, inclusiv din cele special amplasate la cap de linie (Portul Tomis) și în apropierea locației evenimentului. 


Cei care ajung la mare cu mașinile personale sunt sfătuiți să le staționeze în parcarea de la Pavilionul Expozițional, situat pe bulevardul Mamaia - zona Pescărie, în parcarea centrului comercial VIVO!, pe bulevardul Aurel Vlaicu sau în parcarea din zona Poarta 1 - Vraja Mării, în aceasta din urmă fiind disponibile în jur de 270 de locuri.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7985 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4004 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2957 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8316 secunde