RESTRICȚII PE A2 ȘI A4. Se lucrează intens, pe SENSUL SPRE LITORAL!

173
RESTRICȚII PE A2 ȘI A4. Se lucrează intens, pe SENSUL SPRE LITORAL! - 29aprinfotraficautostrada-1619681628.jpg

Articole de la același autor



Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 29 aprilie, pe autostrada A2 București – Constanța, se va circula restricționat, după cum urmează:
- km. 105-107, sensul către litoral, localitatea Dragalina, județul Călărași, banda a doua este restrictionată pentru montarea panourilor antioribire, până la ora 12:00;
- nodul rutier A2 –A4, breteaua A, pe raza municipiului Constanța, se va monta parapetul marginal, astfel că până la ora 15:00 este restricționată banda de urgență.
De asemenea, pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, la kilometrul 19+400 de metri, municipiul Constanța, pe calea 1, se va monta parapetul median și cel marginal. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și banda numărul doi, până la ora 11:00.
Conducătorii auto sunt sfătuiți să respecte semnificația semnalizării instituite temporar, circulând cu viteza adaptată condițiilor de trafic și să semnalizeze din timp intenția de schimbare a benzii de circulație.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5232 secunde