Restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din Constanța

234
Restricții de trafic pe mai multe artere rutiere din Constanța - restrictii-1629099296.jpg

Articole de la același autor

Lucrările de reabilitare a infrastructurii rutiere se extind în zonele rezidențiale din municipiul Constanţa. Pe strada Merișor se reabilitează carosabilul pe tronsonul delimitat de străzile Fulgerului și Baba Novac. Luni și marţi, 16 şi 17 august, se decapează asfaltul deteriorat, traficul rutier fiind restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, în intervalul orar 7.30 – 15.30.

Pe strada I.G. Duca, se asfaltează carosabilul pe porțiunea cuprinsă între strada Țepeș Vodă și Gheorghe Murea, circulația autovehiculelor fiind restricționată total, până la ora 15.30. Intervențiile vor continua marți și miercuri, cu același regim de restricții, în intervalul orar 7.30 -15.30.

Lucrările de asfaltare vor cuprinde joi strada Artileriei și strada Gheorghe Murea, tronsonul delimitat de strada I.G. Duca și strada Mihai Viteazu, traficul rutier fiind restricționat total, între orele 7.30 – 15.30.

„Conducătorii auto care locuiesc sau tranzitează zonele respective sunt rugați să nu parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil pentru a evita ridicarea autovehiculelor. Recomandăm participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se reabilitează infrastructura rutieră”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.9356 secunde