Restricţii de trafic în municipiul Constanţa, la sfârşit de săptămână

158
Restricţii de trafic în municipiul Constanţa, la sfârşit de săptămână - restrictii-1621622736.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end va avea loc Turul Ciclist CELCO-Marea Neagră, prima cursă de şosea din Dobrogea. Potrivit reprezentanţilor Primăriei Constanţa, pentru siguranţa partipanţilor la eveniment, în perioada 22-23 mai, vor fi instituite restricţii de circulaţie.

Astfel, sâmbătă, 22 mai, în intervalul orar 9.15-11.45, în staţiunea Mamaia se va restricţiona traficul rutier pe bulevardul Mamaia, pe două benzi de circulaţie, atât pe sensul de deplasare dinspre staţiunea Mamaia spre Năvodari, cât şi pe sensul de deplasare dinspre Năvodari spre staţiunea Mamaia. De la ora 13.15, caravana ciclistă se va deplasa din zona piaţetei Cazino spre Năvodari, circulaţia autovehiculelor fiind îngreunată pe acest traseu.

Duminică, 23 mai, între orele 10.15-12.00, se vor institui restricţii de circulaţie pe traseul cuprins între şoseaua Portului, de la breteaua de legătură cu strada Traian- deplasare spre Poarta 1- intersecţia cu strada Termele Romane. Tot duminică, între orele 12.30-14.30, circulaţia autovehiculelor va fi restricţionată pe circuitul delimitat de şoseaua Portului, de la breteaua de legătură cu strada Traian- deplasare până în zona Poarta 4 - intersecţia cu strada Prelungirea Traian - deplasare către Poarta 1- intersecţia cu strada Termele Romane. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5531 secunde