Restricții de trafic cu ocazia Festivalului Internațional de Teatru „Miturile Cetății”

Ştire online publicată Miercuri, 19 Iunie 2019. Autor: Madlena CĂLUGĂREANU
Cea de-a IV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru „Miturile Cetății” debutează astăzi cu spectacolul „Carnavalul”, care se va juca la  Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", de la ora 19:00. 


Peste 30 de teatre din țară și din străinătate participă la festivalul care va avea loc, în perioada dintre 20 și 30 iunie 2019, în 4 locații din oraș, Teatrul de Stat Constanța, Teatrul Național de Operă și Balet “Oleg Danovski”, Teatrul pentru Copii și Tineret ”Căluțul de mare” dar și în Piața Ovidiu. 


Accesul publicului la reprezentațiile din Piața Ovidiu este gratuit.


Pentru ca evenimentul cultural să se desfășoare în condiții optime, în perioada 20 iunie, ora 9.00 și 27 iunie, ora 9.00, se vor bloca arterele de acces din Piața Ovidiu cu strada Marcus Aurelius la intersecția cu strada Dimitrie Cantemir, strada Vasile Canarache la intersecția cu strada Petru Rareș, strada Sulmona la intersecția cu bulevardul Tomis, strada Sulmona  la intersecția cu strada Traian, strada Sulmona la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân, strada Revoluția din 22 decembrie 1989 la intersecția cu strada Crângului, strada Arhiepiscopiei la intrarea în piața Ovidiu.


 De asemenea, pe durata festivalului, traficul auto va fi restricționat complet pe strada Căpitan Grigore Ignat.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8699 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8026 secunde