Restricţii de circulaţie pe Podul de la Cernavodă. Se reiau lucrările de reabilitare

148
Restricţii de circulaţie pe Podul de la Cernavodă. Se reiau lucrările de reabilitare - restrictii-1632997778.jpg

Articole de la același autor

Începând de luni, 4 octombrie, vor fi instituite restricții de circulație, prin închiderea Căii 2 de rulare, pe sensul de mers Constanța – București, în vederea realizării lucrărilor de reabilitare a Podului de la Cernavodă, situat pe Autostrada A2, la km 157+600.

“Vor continua lucrările de reparații și reabilitare, lucrări întrerupte pe timpul sezonului estival.

Va fi refacută calea aferentă trotuarelor și a parapetului pietonal, atât pe podul principal, cât și pe viaducte. Pe podul metalic se va înlocui parapetul direcțional, vor fi inlocuite rosturile de dilatație pe calea de rulare, se vor face reparații cu betoane speciale la pile, lucrări de refacere a protecției anticorozive la structurile metalice. La finalizarea lucrărilor starea tehnică a podului va îndeplini cerințele de calitate prevăzute în legea 10/1995 privind rezistența și stabilitatea la acțiuni statice și dinamice, siguranța în exploatare și protecția mediului”, precizează reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Podul de la Cernavodă, în lungime de 1596 metri, este un pod combinat de cale ferată și șosea, de tip constructiv, care împreună cu podul similar peste brațul Borcea, în lungime de 970 m, traversează fluviul Dunărea și conectează orașele Fetești și Cernavodă, între regiunile Muntenia și Dobrogea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7133 secunde