Restaurant din centrul Constanței, închis de OPC

978
2
Restaurant din centrul Constanței, închis de OPC - restaurantinchisopc-1457114542.jpg

Articole de la același autor

• În bucătărie a fost găsită mâncare veche ce urma să fie servită
• Comisarii fac apel la consumatori să se adrese instituțiilor de control dacă observă astfel de probleme și în alte unități


După ce săptămânile trecute comisarii OPC au închis temporar o cherhana renumită de pe litoral, recent, un alt restaurant din Constanța a fost găsit cu numeroase nereguli și i-a fost sistată activitatea.


Este vorba despre Restaurantul Han Lep, iar comisarii OPC au fost sesizați de mai mulți consumatori. "În urma înregistrării la Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța a două reclamații cu privire la calitatea serviciilor și preparatelor culinare oferite clienților de către o unitate de alimentație publică din municipiul Constanța, reprezentanții CJPC Constanța au efectuat verificări pentru cercetarea aspectelor reclamate", preci-zează Cornel Radu, comisarul șef al CJPC Constanța. 


Potrivit acestuia, în urma verificărilor din blocul alimentar, în spațiile frigorifice au fost găsite 34,4 kilograme materie primă, semi preparate și preparate culinare finite având depășită data durabilități minimale sau care erau pregătite în zilele anterioare și depozitate în frigider pentru a fi servite clienților.


Pentru deficiențele constatate, societatea comercială a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 9.000 lei și s-a dispus oprirea temporară a prestării de servicii, până la remedierea deficiențelor. Întreaga cantitate de produse nesigure a fost oprită definitiv de la comercializare și retrasă din circuitul consumului uman, operatorul economic fiind obligat să facă dovada distrugerii acesteia de către societatea comercială autorizată în acest sens.


"Pe această cale, îndrumăm consumatorii ca, în cazul în care au suspiciuni cu privire la calitatea produselor oferite în unități de alimentație publică să refuze consumul acestora și să se adreseze instituțiilor abilitate pentru a interveni și a limita prejudicierea altor persoane", a mai transmis șeful OPC Constanța.


Comentează știrea

Mishu
5 martie 2016
Cand mananci moca...

Restaurantul asta era laudat de o prostanaca chipurile jurnalista - DIANA Coman , in ziaul "Ziua de Cta" acum cateva zile... Copy-paste din articolul scris de idioata: "La Han Lep, o contribuție autentică adusă bucătăriei și tradiției românești. A fost una dintre cele mai bune tochituri pe care le-am mâncat vreodată: proaspătă, delicioasă. Serviciul a fost rapid, decent, iar ospătarii, amabili și zâmbitori. Așadar, merită încercat acest local, unde veți găsi preparate tradiționale care vă vor face să reveniți... Restaurantul La Han Lep funcționează pe societatea La Han-Lep SRL, înființată în 2015, cu sediul în municipiul Constanța, ce se ocupă de "restaurante". Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerțului pe 5 februarie 2016, asociați în firmă sunt Liliana Cotruță și Liviu Nicolescu. Administratorul societății este Liliana Cotruță, care mai apare ca asociat în: Army Divizion SRL, Cotruta L. AF (radiată), Total Security Inter Expert SRL (sub incidența Legii nr. 85/2006 - reorganizare judiciară) și Total Security International SRL (faliment - sub incidența Legii nr. 85/2006). Liviu Nicolescu nu mai figurează în nicio altă firmă....." Ce parere aveti ?!?...

d
5 martie 2016
stricaciuni

si la fast food dimico din tomis nord mancare stricata si carne expirata nu o vede nimeni.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8711 secunde