Resistematizare rutieră. Dublu sens de circulaţie, pe strada Pictor Ștefan Luchian din Constanţa

321
Resistematizare rutieră. Dublu sens de circulaţie, pe strada Pictor Ștefan Luchian din Constanţa - seschimba-1627310817.jpg

Articole de la același autor

Pe strada Pictor Ştefan Luchian se va circula în regim de dublu sens. Noua reglementare rutieră va fi instituită ca urmare a solicitărilor venite din partea cetățenilor. Astfel, începând de miercuri, 28 iulie, strada Pictor Ștefan Luchian se transformă în arteră rutieră cu dublu sens.

În urma discuțiilor dintre reprezentanți ai Primăriei Constanța și cei ai Inspectoratului de Poliției Județean Constanța, în urma dezbaterii acestui subiect în Comisia de Circulație, s-a decis trecerea la un regim de circulație în sens dublu.

„Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban, execută în această perioadă lucrări de reconfigurare urbană a arealului delimitat de bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Primăverii. Proiectul implică o serie de lucrări edilitare care vor schimba aspectul spațiului urban. Recomandăm participanţilor la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să nu afecteze fluenţa şi siguranţa circulaţiei”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7482 secunde