Relaţiile cu publicul, limitate la sediile RAJA

140
Relaţiile cu publicul, limitate la sediile RAJA - relatiilecupublicul-1633630668.jpg

Articole de la același autor

Conducerea companiei de apă RAJA SA recomandă folosirea soluţiilor de comunicare la distanţă ca mijloc de protecţie împotriva COVID-19.

„Creșterea îngrijorătoare a ratei de infectare și evoluția constantă a valorii incidenței cazurilor confirmate cu COVID-19 ne determină să lansăm un apel către toți cei interesați, în sensul limitării activității directe de relații cu publicul, la nivelul întregii arii de operare a RAJA S.A., pentru o perioadă nedeterminată. Rugăm toți abonații ca în continuare să opteze cu preponderență pentru mijloacele de comunicare electronice, telefonice și poștale puse la dispoziție pe site-ul societății www.rajac.ro”, precizează reprezentanţii RAJA.

Astfel, pentru informații, cereri și sesizări, abonaţii se pot adresa telefonic, şi pot trimite sugestii şi reclamaţii online, pe adresele de e-mail, prin intermediul formularului de sesizări, pe adresa de Facebook sau prin poștă. Numărul de Call Center 0241/924, precum și Contul de client on-line sunt funcționale 24 de ore din 24, şapte zile din şapte, pentru diferite operațiuni și asistență specifică. „În vederea protecției proprii, dar și a angajaților noștri, care dețin un rol esențial în asigurarea acestui serviciu vital pentru populație, recomandarea noastră este ca orice documente, înscrisuri sau acte specifice să fie descărcate de pe site-ul societății, urmând a fi completate, scanate și transmise pe adresa de e-mail a centrului zonal vizat”, mai spun reprezentanţii RAJA.

Casieriile și birourile de registratură vor avea program normal de lucru cu publicul, dar este important a se evita aglomerația și a se menține, pe cât posibil, distanța față de persoanele aflate în jur. Clienţii sunt încurajaţi să folosească cu precădere metodele de plată electronică a facturilor, prin intermediul contului de client, prin transfer bancar sau debit direct, pentru a evita contactul fizic și utilizarea numerarului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 05 Septembrie 2021
Stire din Social : Fără apă rece. Ce zone sunt afectate
Vineri, 03 Septembrie 2021
Stire din Social : Fără apă rece. Ce zone sunt afectate
Pagina a fost generata in 0.4731 secunde