Reîncepe campania "Curățăm Constanța noastră!". Cetățenii, invitați să iasă la treabă

368
3
Reîncepe campania

Articole de la același autor

Primăria Constanța lansează, și în această primăvară, campania "Curățăm Constanța Noastră".

"Cea mai amplă inițiativă de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța a ajuns la cea de-a patra ediție. Pe întreaga durată a lunii aprilie, se vor desfășura mai multe activități concrete de conștientizare și educație non-formală, precum și acțiuni de ecologizare și igienizare a parcurilor și a altor zone selectate. Îi invităm pe toți cetățenii să se implice activ în această acțiune. Orice contribuție este binevenită și apreciată", explică primarul Decebal Făgădău. 

Comentează știrea

Fagadau
3 aprilie 2017
cu drag al vostru pseudoprimar

iesiti fraierilor sa faceti curatenie, ca banii publici destinati curteniei ii jefuiesc impreuna cu gasca. salutari parazitilor din H.Coanda!

sever
3 aprilie 2017
hei-rup

parintii care accepta ca copiiI lor sa iasa sa stranga gunoaiele ar trebui SANCTIONATI DE "PROTECTIA COPILULUI"primaria se lauda cu cel mai mare buget din ultimii ani. ce face salubritatea, firmele de intretinere a curateniei, ce face CJ si imbecilii care fac parte din aceasta institutie? platim impozite pt curatenia orasului si scoatem copii sa adune cacati,seringi si alte mizerii ascunzandu-ne dupa o activitate ecologica. nici in comunism nu eram scosi la astfel de "activitati". DECE PRIMARIA NU ARE ANGAJATI PT ASTFEL DE TREBURI? exista la primarie o multime de idioti si idioate care freaca menta .astia sa iasa la strans gunoiul, nu copiii. PARINTI, EDUCATI COPIII SA INTRETINA CURATENIA, DAR IN NICI UN CAZ NU-I LASATI SA STRANGA MIZERIA ALTORA DOAR PTCA PRIMARIA ESTE INCAPABILA. A FII ECOLOGIST NU INSEAMNA SA CURETI CACATRUL ALTORA CI SA RESPECTI TU INSUTI MEDIUL. MAI MULT, IN CAZ DE INFECTARE CU TETANOS, TURBARE ETC SA STITI CA NU EXISTA NICI O DOZA DE VACCIN IN CTA SI ACESTE BOLI SUNT LETALE 100%.--------COPIII LA SCOALA, LA SPECTACOLE, SPORT,BIBLIOTECI ,IN NICI UN CAZ GUNOIERI DEGHIZATI.!!!!!!!!!!!!!

Dragii mosului
3 aprilie 2017
Asa am inceput si noi

Si noi am fost prostiti,ca voi.Eram prin clasa a VI, in 1964,cand diriginta ne-a chemat,pentru prima data, sa facem curatenie intr-un parc din localitate.Pe atuci se spunea ca suntem chemati sa facem munca voluntara.La inceput ne-a placut pentru ca noi ne jucam in parc mai mult decat strangem gunoaiele aruncate de clasa "muncitoare". Apoi,munca voluntara de copil s-a numit munca patriotica si munca patriotica a ajuns mai tarziu munca obligatorie.Din parcuri am plecat in agricultura ca sa culegem struguri sau cartofi.Apoi am fost dusi la cules de porumb,la incarcat sfecla de zahar,la cules de rosii si la cules de toate cele ce se cultivau in agricultura socialista "dezvoltata".Pionierul din mine,apoi utecistul trebuia educat in spiritul muncii socialiste,al muncii voluntar-obligatorii la stat.Am ajuns apoi in armata.Soldat fiind numai ca nu i-am sters la fund pe agricultorii cooperatori aflati si ei "la munca" educativa pe ogoarele patriei socialiste.Uite ca au trecut 50 de ani si copii sunt scosi din nou la munca "voluntara".Socialismul a invins la orase si la sate,in fabrici si uzine dar mai ales in orasele cu primari bolsevici ca in Constanta.Cand pesedii astia sunt numiti bolsevici,cand le spui ca sunt urmasii partidului comunist,se supara.Banii pentru curatenia spatiilor verzi merg la ajutoarele asistatilor social,votacii lui Fagadau,la aplaudacii pesedeului.Parcul copiilor din Constanta sta in paragina,zidurile institutiilor de cultura stau sa cada,muzeele stau sa cada,golanii din afacerile imobiliare au pus ochii pe parcurile voastre.Dragii mosului,bine ca va lasati educati prin munca.Bine ca va "responsabilizeaza" bolsevicul Fagadau.Voi,invatati sa munciti pe gratis,dragii mosului.Educati-va prin munca.Ideea este a lui Fagadau,norocul este al vostru,daca ar fi sa-l citez pe Matei (alt smecher).

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3267 secunde