Reguli stricte la Colegiul Militar Constanța! Cine nu are voie să părăsească unitatea

643
Reguli stricte la Colegiul Militar Constanța! Cine nu are voie să părăsească unitatea - colegiuinapoi-1613155677.jpg

Articole de la același autor

Elevii de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” s-au întors, miercuri, 10 februarie, în bănci. Tinerii cadeți au revenit la cursuri eșalonat, iar din momentul în care au trecut de poarta colegiului, au fost preluați de echipa medicală a instituției, pentru triajul epidemiologic. În aceeași zi, elevii au fost testați pentru depistarea virusului SARS-CoV-2, iar după testare, ei vor putea părăsi unitatea de învățământ numai la finalizarea studiilor sau în situațiile prevăzute de actele normative în vigoare.

„Personalul colegiului s-a pregătit de întâmpinarea cadeților. Au fost luate măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2, iar Direcția medicală monitorizează evoluția situației epidemiologice și coordonează activitățile de testare de tip RT PCR a elevilor și profesorilor.

De asemenea, pe perioada de activitate online a elevilor și profesorilor, conducerea colegiului a coordonat lucrări de îmbunătățire a condițiilor de trai, cât și de dotare a bazei materiale din unitatea de învățământ”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ militar. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3427 secunde