Regulamentul pentru taxiurile din Constanța, în DEZBATERE PUBLICĂ!

346
Regulamentul pentru taxiurile din Constanța, în DEZBATERE PUBLICĂ! - primariaconstanta11481183783-1615379542.jpg

Articole de la același autor

Primăria Constanța a publicat, zilele trecute, Regulamentul privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța. Potrivit reprezentanților instituției, proiectul de hotărâre privind aprobarea regulamentului este supus dezbaterii publice și poate fi consultat pentru o perioadă de 30 de zile. 


Cei interesați pot transmite propuneri, sugestii sau opinii cu valoare de recomandare astfel: prin poștă, la sediul din Ștefan Mihăileanu nr. 10 – serviciul Management Drumuri și Transport Public; prin email, la adresa [email protected].
Informații suplimentare pot fi obținute la numerele de telefon 0241/485890, 0241/488169, persoane de contact: Elena Nancu, Teodora Duma.
Materialele transmise vor purta mențiunea: "Recomandare la proiectul pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și executarea serviciului de transport în regim de taxi în municipiul Constanța”.
Menționăm că respectivul regulament a stârnit numeroase nemulțumiri în rândul taximetriștilor, în timpul realizării lui, din cauza mai multor prevederi: suspendarea și ulterior anularea autorizației de taxi, în urma mai multor abateri, impunerea unei vestimentații alcătuită din cămașă și pantaloni etc. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1008 secunde