Regulamentul parcărilor, în Constanţa, în consultare publică. Puteţi trimite propuneri şi opinii!

375
Regulamentul parcărilor, în Constanţa, în consultare publică. Puteţi trimite propuneri şi opinii! - regulamentuldeparcare-1614692834.jpg

Articole de la același autor



Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din municipiul Constanța se află în continuare în consultare publică.
Proiectul de hotărâre, formă consolidată la data de 19 februarie 2021, poate fi consultat pe site-ul oficial al instituției, la adresa http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public---legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83/proiect-hot%C4%83r%C3%A2re-regulament-parcari.pdf?sfvrsn=2.
Anexele 1 și 2 la Proiectul de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța pot fi consultate de asemenea online, la adresa http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/documente-pwpmc/de-interes-public---legea-52-2003/transparen%C8%9B%C4%83-decizional%C4%83/anexe-1-si-2.pdf?sfvrsn=4.


Propunerile, sugestiile sau opiniile dvs. privind acest proiect pot fi trimise :


- prin poștă, la sediul din Str. Ștefan Mihaileanu nr. 10,
- prin email, la adresa [email protected] 


Materialele transmise trebuie să poarte mențiunea: "Recomandare la proiectul privind aprobarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Parcărilor Publice din Municipiul Constanța" .




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9504 secunde