Primarul Vergil Chițac: "Vom construi parcări supraetajate în parteneriat cu privații"

3697
Primarul Vergil Chițac:

Articole de la același autor

Regulamentul parcărilor va fi aplicat pe etape, pe măsură ce autoritățile locale vor reuși să introducă modalitățile de plată a parcării, pe străzile și bulevardele din municipiul Constanța.
Anunțul a fost făcut de primarul Vergil Chitac, care a spus că se fac demersuri pentru a stabili modul cum șoferii vor putea să achite contravaloarea taxei de parcare, prin Confort Urban. Acesta nu a precizat însă și o dată când va fi pus efectiv în aplicare acest regulament.
„Din momentul în care prezumăm că ai banii necesari, ai şi terenul, conform legislaţiei româneşti, durează minimum 400 de zile. Cu siguranţă veţi vedea atât parcări supraetajate în Constanţa, pe care le vom construi, cât şi o modalitate de mărire a numărului de parcări, prin supraetajarea celor deja existente. Cele noi construite vor fi realizate, cel mai probabil, într-un parteneriat public privat. Adică terenul va fi concesionat, conform prevederilor legale, şi cel care va câştiga procedura va face construcţie şi operare şi profit”, a declarat primarul Vergil Chiţac. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7832 secunde