Regulamentul de acces în zona peninsulară din Constanţa, contestat în instanţă

209
Regulamentul de acces în zona peninsulară din Constanţa, contestat în instanţă - peninsula-1635332232.jpg

Articole de la același autor

Trei firme din Constanţa, reprezentate de acelaşi avocat, cer în instanţă suspendarea Hotărârii de Consiliu Local prin care a fost aprobat Regulamentul de acces în Peninsulă.

Potrivit portal.just.ro, pe 26 octombrie 2021 a fost înregistrată acţiunea depusă de SC Gambino & Lyra SRL, SC Viperoom Express şi SC Viperoom Pub SRL. Acestea sunt reprezentate de avocat Mirela Doicescu. Pârât este Consiliul Local al municipiului Constanţa, prin primarul municipiului Constanţa, Vergil Chiţac.

Reamintim că Regulament de acces în zona peninsulară a fost aprobat pe data de 31 august 2021. Acesta prevede acordarea de permise de acces pentru rezidenţi persoane fizice, persoane juridice, instituţii publice, organizatori de evenimente, furnizori de servicii sau produse sau cazuri excepţionale. Sunt admise autovehiculele cu greutatea maximă de 3.500 kg, însă, riveranii persoane fizice vor primi permis pentru maşini de maximum 3.000 kg. Este păstrată reglementarea pentru limita de viteză de 30 km pe oră.

Acesta este cel de-al doilea regulament pe care îl are Peninsula, după cel realizat în 2019 şi anulat definitiv de Curtea de Apel Constanţa, în ianuarie 2021.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7857 secunde