Regulamentul de acces în Peninsulă va fi modificat! Iată propunerile autorităţilor locale

264
Regulamentul de acces în Peninsulă va fi modificat! Iată propunerile autorităţilor locale - regulamentuldeacces-1637827011.jpg

Articole de la același autor

Rezultatul celor trei întâlniri de lucru între consilierii locali constănţeni PNL şi USR și aparatul de specialitate al primarului Vergil Chițac se concretizează în mai multe propuneri de revizuire a regulamentului de acces auto în zona peninsulară a municipiului Constanţa.

Astfel, se va avea în vedere instituirea unui coridor de acces general pentru facilitare trafic auto și oprire cu durata de cinci minute, la Sud de Piața Ovidiu alcătuit din străzile Remus Opreanu și Revoluției din 22 Decembrie 1989 cu intrare din bulevardul Elisabeta, respectiv ieșire spre același bulevard şi instituirea unui coridor de acces general pentru facilitare trafic auto și oprire cu durata de cinci minute, la Nord de Piața Ovidiu alcătuit din străzile Traian, Sulmona și Mircea cel Bătrân pentru direcția Est, respectiv Vasile Canarache pentru direcția Vest. Soluția coridoarelor de acces auto va fi evaluată periodic prin prisma consecințelor ce le creează.

De asemenea, orar de aprovizionare pentru agenţii economici va fi modificat şi va fi stabilit între orele 6.00 şi 10.00, faţă de 23.00 şi 6.00.

În plus, vor fi permise de acces pentru evenimente religioase private, în număr limitat și pe perioadă determinată.

„Regulamentul actual, ce deservește interesul public general, aflat în vigoare ca urmare a votului consilierilor, va fi revizuit printr-o viitoare hotărâre a Consiliului Local pentru a răspunde într-o măsură mai mare dorințelor cetățenilor din zonă, dar va continua să respecte obiectivul asumat de a reabilita, proteja și pune în valoare situl istoric zona peninsulară Constanța”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5541 secunde