REGULAMENT PENINSULĂ. Grup de lucru pentru modificarea condiţiilor de acces auto

318
REGULAMENT PENINSULĂ. Grup de lucru pentru modificarea condiţiilor de acces auto - regulamentpeninsula-1637581531.jpg

Articole de la același autor

Primarul Vergil Chițac și consilierii locali PNL şiv USR au agreat găsirea soluțiilor care să armonizeze interesul public general cu cel al cetățenilor din zona peninsulară.

Luni, 22 noiembrie, a avut loc o întâlnire între primar, aparatul de specialitate al primăriei și reprezentanții consilierilor locali PNL și USR, în care au fost prezentate cerințele preluate de la cetățenii vizați de regulamentul de acces auto în Zona Peninsulară.

Drept urmare, s-a stabilit un grup de lucru format din aparatul de specialitate al primăriei și reprezentanții consilierilor locali, ce s-au întâlnit cu cetățenii din Peninsulă, în care se va analiza punctual fiecare problemă semnalată în vederea soluționării ei.

„La finalul acestor întâlniri va rezulta un set de măsuri ce vor avea ca scop crearea unui echilibru între doleanțele cetățenilor și reglementările necesare realizării investițiilor din fonduri europene și de la bugetul local ce au ca obiectiv reabilitarea, protejarea și punerea în valoare a sitului istoric zona peninsulară Constanța”, precizează reprezentanţii Primăriei Constanţa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5878 secunde