Registrul Matricol Unic al Universităţilor din România. A început completarea datelor

214
Registrul Matricol Unic al Universităţilor din România. A început completarea datelor - registrulmatricol-1605432146.jpg

Articole de la același autor

Instituțiile de învățământ superior au început să introducă datele în Registrul Matricol Unic al Universităților din România. După două săptămâni de la solicitarea ministrului educației și cercetării, Monica Cristina Anisie, ca toate instituțiile de învățământ superior din România să opereze modificările necesare în Registrul Matricol unic al Universităților din România (RMUR).

Potrivit datelor deja furnizate, Universitatea „Ovidius” din Constanţa are 924 de doctoranzi.

Reamintim că instituțiile de învățământ superior din România au la dispoziție luna noiembrie pentru a efectua toate completările necesare în Registrul Matricol Unic al Universităților din România, care a devenit funcțional în anul 2016, prin includerea în contractul instituțional (semnat de fiecare universitate) a obligației de a raporta datele solicitate de Ministerul Educației referitoare la evidența studenților pentru toate nivelurile de studii (licență master, doctorat sau alte forme de studii).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 15 Noiembrie 2020
Stire din Social : A decedat viceamiralul PETRE I. ZAMFIR
Duminică, 15 Noiembrie 2020
Stire din Social : Atenţie, se opreşte curentul electric!
Pagina a fost generata in 0.6628 secunde