Reducerile de iarnă sunt în centrul atenției la City Park Mall, "Locul meu trendy cu oferte"

142


Constanța, 21 ianuarie 2021 – În perioada ianuarie – februarie, clienții City Park Mall au toate motivele să se bucure de mai mult shopping în siguranță pentru că magazinele preferate au pregătit reduceri de până la 70% la colecțiile de iarnă. În plus, cumpărăturile de sezon le vor aduce zilnic super premii instant și ocazia de a participa la tombola pentru una din cele 4 sesiuni de shopping în valoare de 1000 lei fiecare, în cadrul campaniei City Park Mall - Locul meu trendy cu oferte.

Magazinele preferate de modă, frumusețe, sport, IT&C, jucării, home & deco și multe altele își așteaptă vizitatorii cu promoții de până la 70%

În lunile ianuarie și februarie, branduri renumite vor pune la dispoziția vizitatorilor o serie de reduceri și promoții la cele mai noi colecții de sezon din magazinele lor. Brandurile de modă Anna Cori, BSB, C&A, Levi’s, Napapijri, Hermosa și Seroussi sau D’S Damat au pregătit reduceri la colecțiile toamnă / iarnă între 50 și 70%, iar magazinele de încălțăminte precum Tezyo, Salamander, Ecco Shoes vor oferi discounturi de 50%. Magazinele cu articole sportive Nike și HERVIS își vor întâmpina clienții cu reduceri între 50% - 70% la articole selecționate. La Meli Melo și Meli Melo Deco, clienții se pot bucura de 50% reducere la o selecție de produse.

Magazinele favorite de produse de îngrijire și cosmetice Douglas, Cupio, Kiehl’s, L’Occitane, Nala, Anastasia Beverly Hills sau Sheikh Parfum au pregătit prețuri speciale și reduceri între 20 și 60%, OPTIblu își așteaptă clienții cu reduceri de până la 70 % la produse selecționate, iar magazinul Jolidon oferă 70% reducere la o selecție de articole. La Profihair Shop, produsele de styling și îngrijire a părului beneficiază de reduceri până la 30%.

Pentru cei în căutarea unor cadouri speciale, brandul de bijuterii Teilor a pregătit reduceri de până la 30% la o selecție restrânsă de bijuterii din colecția Legendary Diamonds.

Pentru copii, magazinul de jucării LEGO oferă 30% discount la o selecție de seturi, iar Noriel anunță reduceri de până la 70% la jucăriile selecționate. La KitchenShop și Mothercare, produsele au discount 26%, respectiv 50% la produsele selecționate de mobilier și accesorii.

 

Premiul tombolei „Locul meu trendy cu oferte”: 4 sesiuni de shopping în valoare de 1000 lei fiecare

În plus, City Park Mall dă startul campaniei „Locul meu trendy cu oferte”, iar până pe 14 februarie 2021, răsplătește cumpărăturile de minimum 250 de lei (pe maximum 3 bonuri fiscale) instant, prin tragere la sorți, cu un voucher valoric sau de reducere valabil în magazinele partenere: Vicino, Anna Cori, Căpșuni pe Umeraș, Mathilde, Kiehl’s, MAC, Hervis și Sheikh Parfum. Primii 700 de participanți vor primi automat și o mască de protecție cu tematică de iarnă. 

La finalul tombolei, prin tragere la sorți, din numărul total de participanți vor fi extrași cei 4 câștigători a unuia dintre cele 4 vouchere a câte 1000 de lei fiecare, pentru 4 sesiuni de shopping în centrul comercial.

Măsuri sporite de protecție în mall pentru a preveni răspândirea COVID-19

City Park Mall a implementat toate măsurile necesare de prevenție,  în linie cu recomandările autorităților, pentru ca vizitatorii să beneficieze de o experiență la cumpărături în siguranță în contextul crizei sanitare: a fost implementată obligativitatea purtării măștii de protecție de către clienți și angajați și controlul temperaturii la intrarea în centrul comercial, iar distanțarea socială de minimum 2 metri este asigurată prin instalarea benzilor de distanțare socială, pentru un shopping responsabil și în siguranță.

De asemenea, City Park Mall garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor. 




City Park Mall: certificat internațional pentru măsurile de prevenție Covid-19

City Park Mall a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

Puteți urmări toate campaniile City Park Mall pe https://city-park.ro/  și pe paginile de Facebook și Instagram.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5851 secunde