Reduceri pentru călătoriile internaționale

164
Reduceri pentru călătoriile internaționale - tren-1486571499.jpg

Articole de la același autor

CFR Călători pune la dispoziția celor interesați de vacanțe cu trenul în circuit prin Europa oferta de călătorie foarte avantajoasă, cu legitimația "Interrail Global Pass", cu reduceri de 15% din această primăvară. Oferta promoțională cu reducere este pusă în vânzare până la data de 31 martie, iar prima zi de valabilitate poate începe din data achiziției până la data de 30 iunie.

Trebuie menționat că legitimația Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de țări europene, din Scandinavia până în Turcia și, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia și Grecia.

De această facilitate pot beneficia toate categoriile de călători - tineri, adulți, copii, seniori - și reprezintă o variantă avantajoasă și relaxantă de a explora continentul european, la prețuri atractive.

În plus, copiii cu vârsta până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 28 de ani), adulții și seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea de tarife reduse. Un adult poate lua gratuit în călătorie maximum doi copii.

Oferta este vândută și la birourile CFR Călători din Constanța, precum și în stațiile și agențiile deschise traficului internațional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 20 Ianuarie 2017
Stire din Social : CFR Călători a anulat 21 de trenuri
Pagina a fost generata in 0.5187 secunde