Reduceri la impozitele locale dacă plătești până pe 31 martie

211
Reduceri la impozitele locale dacă plătești până pe 31 martie - spit-1490715872.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care se grăbesc să scape de impozitele și taxele locale până la finele lunii martie pot beneficia de bonificații. Astfel, persoanele fizice primesc o reducere de 10 la sută din cuantumul impozitului pe clădiri, teren, respectiv mijloace de transport, iar persoanele juridice plătesc cu 5 la sută mai puțin din cuantumul impozitului pe clădiri, teren, respectiv mijloace de transport.

Ca să nu stați la coadă, puteți apela la una din cele cinci modalități de plată. Puteți achita online, integral sau în cinci rate egale, prin programul BT, pe site-ul www.spit-ct.ro sau accesând direct link-ul https://etax.spit-ct.ro/ ori prin intermediul aplicației Etax Mobile, prin Serviciul Direct Debit - Banca Transilvania, prin Internet Banking, cu ordin de plată predefinit pe canal electronic - Banca Transilvania.

De asemenea, se pot face plăți prin intermediul cardului bancar la ghișeele agențiilor fiscale, integral sau în cinci rate egale (BT, Garanti), prin ordin de plată, beneficiar Primăria municipiului Constanța - cod fiscal 4785631. Dacă doriți să plătiți numerar, puteți merge cu decizia de impunere la oficiile Poșta Română, la stațiile OMV-Petrom din municipiul Constanța, la un oficiu Westaco Express, la agențiile băncii Garanti Bank și la agențiile fiscale SPIT. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.559 secunde