Reduceri la abonamentele RATC pentru elevii și profesorii din Constanța

Vineri, 06 Septembrie 2019, 22:08
464
Luni începe școala, așa că revenim la aglomerația de dimineață din oraș, cu chinul parcărilor de lângă grădinițe și școli. Autoritățile locale ne sfătuiesc să folosim cât mai mult transportul în comun.


De altfel, elevii din unitățile de învățământ obligatoriu, profesional și liceal acreditat, personalul didactic și nedidactic încadrat în unitățile de învațământ din municipiul Constanța beneficiază de reducere de 50% la abonamentele RATC, indiferent de domiciliul lor.


Astfel, prețul abonamentului cu reducere de 50% este de 27,50 lei pe o linie de autobuze, la alegere, 40 lei pentru două linii și 62,50 lei pe toate liniile.


Abonamentele pot fi achiziționate pe baza certificatului de naștere sau cartea de identitate a beneficiarului, a carnetului de elev (reducerea se aplică și pentru carnetele de elev vizate pentru anul școlar trecut) sau adeverință eliberată de instituția de învățământ, precum și cu consimțământul personal sau al părinților, în cazul minorilor cu vârsta mai mică de 16 ani, pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.


Pagina a fost generata in 0.3588 secunde