Reduceri de până la 66% la vacanțe, de Black Friday

189
1
Reduceri de până  la 66% la vacanțe,  de Black Friday - vacante1-1510851386.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până la data de 24 noiembrie, "Paradis Vacanțe de Vis", cel mai important tour-operator dedicat litoralului românesc, lansează, în premieră, o campanie de Black Friday cu reduceri de până la 66% din oferta standard, pentru mai multe hoteluri de pe Riviera românească.

Dintre hotelurile incluse în oferta "Black Friday", amintim: Phoenicia Hotels (Phoenicia Holiday Resort, Phoenicia Luxury, Phoenicia Royal), Zenith Conference and Spa 4* (Mamaia), Hotel Victoria 3* (Mamaia), Complex Steaua de Mare 3* (Eforie Nord), Complex Dunărea 3* (Eforie Nord), 2D Resort and Spa 3* (Neptun). Singura condiție este ca plata acestor rezervări să fie efectuată în 48 de ore.

"Așa cum am promovat, de-a lungul anilor, multe campanii de oferte speciale și de early booking pentru Litoralul românesc, ne-am hotărât să lansăm și o campanie promoțională cu ocazia reducerilor de Black Friday. Lucrăm cu foarte multe hoteluri de pe litoral și considerăm că turistul român merită o asemenea ofertă specială, mai ales că Black Friday a intrat în comportamentul de cumpărare al clientului român", a declarat directorul general de la "Paradis Vacanțe de Vis", Aurelian Marin.

De precizat că "Paradis Vacanțe de Vis" a lansat, în acest sezon estival, o mulțime de pachete turistice pentru litoral, care includ zbor dus/întors, transferuri, servicii de cazare și/sau masă, dinspre Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea și Iași. Aceste pachete turistice vor fi continuate și dezvoltate anul viitor. 

Comentează știrea

DODO
17 noiembrie 2017
cit pe-aci !

...sa cred dupa ce am vazut poza ca reducerea este la servicii saxuale Foarete sugestiva !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4424 secunde